Planeringsingenjör Skanska Hus Syd - Malmö

Planeringsingenjör Skanska Hus Syd - Malmö

Vill du vara med och planera när Skanska ska bygga Nya Sjukhusområdet i Malmö?

Just nu bygger Skanska, på uppdrag av Region Skåne, vårdbyggnaderna som är en del i ett nytt och toppmodernt universitetssjukhus med uppgift att bedriva högspecialiserad sjukvård av högsta kvalitet.

Region Skånes projektområde Nya Sjukhusområdet Malmö (NSM) ansvarar för att leda och genomföra utvecklingen av Malmö sjukhusområde. Projektet sträcker sig till år 2024 och då ska Skanska ha levererat 108 000 kvm, 24 högteknologiska operationssalar och 240 vårdrum.

Skanska Sverige består av ca 9 000 medarbetare som dagligen arbetar för att utveckla och skapa nya möjligheter för att människor ska kunna bo, arbeta och resa - i dag och generationer framöver. Vi arbetar med bostads-, husbyggnads- samt väg- och anläggningsrelaterade tjänster. Vårt mål är att skapa samhällsnytta med värde. Läs gärna mer på www.skanska.se

Vi ser att du startar din karriär på NSM för att på sikt gå vidare till någon av våra andra distrikt inom Skanskas byggande verksamhet i Syd, som täcker hela Skåne.

Vill du vara med och planera och utveckla våra byggprojekt?

Brinner du för av projektplanering och vill använda din kompetens till att driva och utveckla vårt planeringsarbete? Då kan du vara personen vi söker!

I rollen som planeringsingenjör på NSM stödjer du vårt projekt och vår planeringsspecialist i planeringsarbetet, från tidigt skede till överlämnande. En viktig del blir att samverka med Region Skåne och andra involverade parter.

I dina arbetsuppgifter ingår det bland annat att ta fram kompletta tidplaner samt koordinering av tidplanen så att projektets faser är kopplade och resurssatta. Det ingår också att uppdatera, revidera göra uppföljningar gällande tidplanerna.

Tillsammans med projektorganisation ska du verka för en aktiv planering som skapar engagemang, delaktighet och sammanhållning i projekten. Du stöttar och utvecklar projektorganisationen och kollegor i planeringsfrågor och planeringsmetodik.

Planering är A & O för våra projekt och säkert också för dig.

Vem är du?

Vi söker dig som idag arbetar med tidsplanering inom bygg- eller närliggande bransch. Du har högskoleutbildning och erfarenhet av planeringsarbete, gärna inom produktion. I detta projekt planerar vi i Primavera P6 så har du erfarenhet av det är det såklart plus i kanten. Om du har du har jobbat i Asta Power Project eller Microsoft Project är ser vi också som meriterande.

Du trivs med strukturer och när det är ordning och reda. Din förmåga att samarbeta och inhämta information från dina kollegor, leverantörer och kunden är avgörande för att lyckas. Att ta initiativ och driva frågor i mål är också viktiga egenskaper som vi värderar högt. I projektteamen arbetar vi mycket tätt tillsammans för att nå våra mål, därför söker vi en lagspelare med rätt personliga egenskaper!

Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. Ansök redan idag men senast 21 november 2018.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta, Mattias Lindbladh 010-449 17 01 eller HR Josefin Backe 010-449 21 01
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 21 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren