Senior Frontendutvecklare till Handelsbanken

Senior Frontendutvecklare till Handelsbanken

Handelsbanken söker dig som vill vara en viktig del i att utveckla deras webbtjänster!

Vill du vara med och utveckla webbtjänster som exponeras för en stor skara användare såväl nationellt som internationellt?Handelsbankens utvecklingsavdelning ansvarar för utvecklingen av ett flertal sidor, alltifrån företagstjänster till internetbank. Det har påbörjats ett väldigt spännande teknikskifte där ny teknik ska byggas från grunden och ersätta den gamla tekniken. Utvecklas du, utvecklas banken – kontakta oss idag om du vill utvecklas med oss!

DIN VARDAG

Du erbjuds en vardag där du ansvarar för och påverkar stora delar av leveransen, där du får vara med under hela processen i produkternas utveckling och bidrar med affärsmässighet och engagemang genom hela kundcykeln. Avdelningen står inför en spännande resa gällande såväl teknik som arbetssätt och du ges en stor chans att vara med och påverka. Handelsbanken har en modern teknikstack sett till sin storlek och komplexitet, och vill hela tiden arbeta framåt. Stor del av webbutvecklingen sker i Javascript. I dagsläget sköts merparten av arbetet i fasta, tvärfunktionella, agila team men även i projektform. Under året kommer resan med att etablera fler agila team att fortsätta med syfte att komma närmare kunden och få utrymme att effektivisera arbetet.

VEM ÄR DU?

Du har stort intresse för frontendutveckling och nya tekniker inom området. För att lyckas i rollen ser vi att du har flera års erfarenhet inom frontendutveckling/webbutveckling med mycket goda kunskaper inom Javascript, du hanterar även HTML och CSS utan problem. Har du erfarenhet av React och/eller andra moderna ramverk ses det som starkt meriterande. Du ser stort nöje i att få vara delaktig i hela processen och äger ansvar för det du utvecklar.

Du är en nyfiken teamplayer med stort intresse för de tekniska bitarna och vad som händer i branschen, att lyssna på andra och dela med dig av din kunskap kommer naturligt för dig. Du tycker kompetensutveckling är roligt och breddar gärna dina kunskaper när du får möjlighet. Du har, eller tar lätt till dig, förståelse för processen i en stor organisation med höga krav på tillgänglighet, kvalitet och säkerhet.

DIN ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med Sigma Recruit. Det är en fast tjänst med anställning hos Handelsbanken med placering på vårt kontor i centrala Malmö. Registrera din ansökan via www.sigmarecruit.se så snart du kan. Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Jenny Nilsson på jenny.nilsson@sigma.se /
070-3018279, eller Artan Bitiqi på artan.bitiqi@sigma.se / 072 3612844.

Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så sök nu!


OM HANDELSBANKEN

Handelsbanken är Nordens mest internationella bank. Att vi har över 400 kontor i Sverige och bankkontor i runt 20 länder i världen gör oss också mer tillgängliga än någon annan bank i Norden.

Grundstenen hos oss är bankkontoret. Den absoluta nyckeln till vår utveckling och lyckade resultat är dock våra medarbetare. Hos oss tar du egna initiativ, eget ansvar och fattar egna beslut. Du är med och påverkar både verksamheten och din utveckling. Utvecklas du, utvecklas banken.
Mer info
Kontaktperson Artan Bitiqi
Telefon 0723-612844
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 9 nov (48 dagar kvar)