Junior Javautvecklare till Eseco

Junior Javautvecklare till Eseco

Är du nyexaminerad eller har upp till ett par års erfarenhet av programmering? Vill du arbeta med javautveckling, vara delaktig i hela utvecklingsprocessen och även få möjlighet att lära känna kundens verksamhet? Vi utvecklar automatiserade och webbaserade affärssystem för morgondagens e-handel och här blir du del av ett mindre bolag, med spetskompetens, positiv anda och nyfikenhet.


VEM ÄR DU?

Du är nyexaminerad från en civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom datateknik eller liknande, alternativt har du arbetat upp till ett par år efter din utbildning. Det viktigaste för oss är att du har någon erfarenhet av javautveckling och ett starkt programmeringsintresse. Här kommer du att få möjlighet att jobba med ex. Java, Javascript, Vue.js, SQL samt verktygen Perforce, Aqua Data Studio, CodeCollaborator och GIT. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska och har B körkort.

Du är en nyfiken och prestigelös lagspelare, att både lyssna på andra och dela med dig av din kunskap kommer naturligt för dig. Du är social, positiv och ansvarsfull. Du brinner för problemlösning, har lätt för att ta initiativ och kommer gärna med idéer.

DIN VARDAG

Hos oss kommer du att få en god introduktion och utvecklas. Det är viktigt att du vill jobba i olika delar av utvecklingsprocessen och trivs med en omväxlande vardag. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innebära:
  • backend- och frontendutveckling
  • förbättring av befintliga produkter och kundanpassningar, vi vill alltid hitta nya och bättre systemlösningar för våra kunder
  • nyutveckling
  • implementering, support, test och leverans till kund
  • nära samarbete med utvecklingsteamet och projektledare
På Eseco är arbetsglädjen i fokus. Vi har en platt organisation med högt i tak och frihet under ansvar. Vi verkar i en dynamisk bransch och ställs hela tiden inför nya utmaningar. I grund och botten är vi riktiga tekniknördar och nyfikenheten driver oss framåt lika mycket som den goda kontakten med våra kunder och leverantörer. Vi ser fram emot dina nya idéer och perspektiv som kan bidra i vår verksamhet.
Mer info
Kontaktperson Artan Bitiqi
Telefon 072-3612844
Område Malmö stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 11 nov 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eseco är ett privatägt IT-produktbolag med kontor i centrala Malmö. Vi startade Eseco 2001 efter att ha jobbat som mångårig systemleverantör inom postorder- och distanshandelsbranschen. Vi utvecklar idag automatiserade och webbaserade affärssystem för morgondagens e-handel och omnihandel. Vårt fokus ligger på att skapa smarta system som sparar tid och pengar för användaren, genom att eliminera dubbelt arbete och ineffektiv hantering.