DevOps-specialist till Handelsbanken

DevOps-specialist till Handelsbanken

Vår utveckling av mobiltjänster växer i takt med att fokus på digitala mötesplatser ökar. Vi inleder nu ett arbete för att optimera vår leveransprocess och söker därför en ny kollega till rollen som DevOps-specialist. Hos oss får du en nyckelroll där du får möjlighet att utveckla våra CI/CD processer och bidra till att skapa framtidens digitala mötesplatser.

Din vardag

Handelsbanken är ett företag med en stark tro på den enskilda individens förmåga och kan erbjuda dig utmaningar och möjligheter att utvecklas i ett företag som befinner sig mitt i en spännande digital resa. Våra appar växer ständigt med nya funktioner som underlättar våra kunders vardag. Handelsbankens mobiltjänster utvecklas och förvaltas idag av en sammansvetsad grupp baserad i Malmö. Vi arbetar agilt och i tvärfunktionella team där vi bygger tjänster för Sverige, Finland, Nederländerna och UK.

I rollen som vår DevOps-specialist kommer du att ansvara för att optimera vår leveransprocess och vidareutveckla våra CI/CD processer för både iOS, Android och serversidan. Det innebär att du kommer att vara ansvarig för att utveckla och implementera en CI/CD pipeline med hjälp av moderna verktyg. Du får möjlighet att undersöka och testa de senaste verktygen inom CI/CD och i nära samarbete med våra team, arbeta både på ett operativt och strategiskt plan kring utveckling, test och leverans. Ditt mål kommer vara att skapa förutsättningar för kontinuerlig driftsättning (CD) och förmedla DevOps på bankens utvecklingsområden.

Vem är du

Du har en bakgrund som utvecklare inom Java/Swift och vi ser gärna att du har arbetat med mobilappar och DevOps frågor under några år. Du bör ha kunskap samt erfarenhet av CI/CD-verktyg där du har jobbat med Jenkins, Azure DevOps och Team City. För att axla rollen som DevOps specialist bör du också ha erfarenhet av Linux plattformen och arbete med komplexa systemlösningar. Vidare är du beprövad med containerplattformar och orkestrering såsom Docker, Kubernetes och OpenShift. Andra nödvändiga kompetenser för att lyckas är erfarenhet av artefakt- och versionshanteringssystem som Artifactory, Nexus, Bitbucket och Git. Meriterande är om du har arbetat med molntjänster, testautomatisering för mobilappar eller publicering av applikationer med hjälp av Ansible.

Vi lägger såklart ett stort värde i din personlighet och ditt driv. Därför kommer din inställning och ditt stora teknikintresse vara avgörande för att klara av rollen. Vi värdesätter dig som drivs av att stötta andra, är flexibel och ständigt har en vilja att utveckla dina kunskaper. Du är en nyfiken person med ett intresse för ny teknik och en prestigelös teamplayer, att både lyssna på andra och dela med dig av din kunskap och dina idéer är självklart för dig.

Vill du veta mer

I denna rekrytering samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta gärna rekryteringskonsult Artan Bitiqi på artan.bitiqi@sigma.se / 0723-612 844 och Johanna Värmfors på johanna.varmfors@sigma.se / 0730-821 230. Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Den personliga kontakten mellan människor är utgångspunkten för lyckade bankaffärer. Tycker vi. Det har vi tyckt sedan 1871, när banken grundades. De goda relationerna är förmodligen anledningen till att vi fortsätter vara en stabil bank år efter år, med framgångsrika affärer och nöjda kunder. Som medarbetare i Handelsbanken finns stora möjligheter att utvecklas åt det håll som intresserar dig mest - oavsett om du vill bli rådgivare, chef, specialist eller satsa på en internationell karriär. Välkommen till en bank med lång erfarenhet i branschen.