Visual/UX Designer till Maverick by Sigma i Malmö

Visual/UX Designer till Maverick by Sigma i Malmö

Vill du skapa spännande och kreativa digitala lösningar som tar användarens upplevelser till nya höjder? På Maverick by Sigma söker vi nu en erfaren Visual/UX designer till vårt växande team i Malmö.

Som Visual/UX designer hos oss arbetar du som konsult på vår digitala byrå både i projekt inhouse och ute hos kund. I denna roll kommer du att arbeta i varierande projekt där du får vara med och påverka och utveckla efter kundernas behov. Du välkomnas till ett team som har kul på jobbet, är prestigelösa, hjälpsamma och älskar nya utmaningar.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för UX och att skapa engagerande, användarvänliga och nyskapande upplevelser som är väldesignade in i minsta detalj.

Du har en högskoleutbildning inom UX-design eller liknande.

Du har minst 5 års erfarenhet av att ta fram design för olika typer av digitala tjänster och produkter samt att arbeta med olika områden inom UX. Du kan utföra research, ta fram koncept, wireframes, prototyper, visuell design, user flows etc. för mobil, web och andra teknologier. Är du även bekant med verktyg som Sketch, XD, Figma och Invision. så är vi en match made in heaven.

Din design grundar sig i förståelse för målgrupperna och god kännedom om designprinciper, du kan argumentera för och motivera dina designbeslut. Du uppskattar teamarbete men är samtidigt självständig och kan driva ditt arbete framåt på egen hand. Har du erfarenhet av att utarbeta designsystem och arbeta i tväfunktionella team är det ett plus.

Vi hoppas att du är nyfiken och tycker om att prova nya saker och att du vill bidra med din kunskap och din erfarenhet. Även om erfarenhet är viktigt så är den personliga matchningen viktigare.

Stämmer inte allt in på dig, sök ändå, vi pratar gärna vidare.

Vilka är Maverick by Sigma?
På Maverick by Sigma ser vi ljust på framtiden. Totalt på Maverick är vi idag ca 60 personer fördelade på Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi skapar prisvinnande kommunikation, appar, webbplatser, e-learning, intranet, e-handel mm. Maverick är en del av Sigma IT Group vilket ger oss trygghet, styrka och teknisk bredd med spetskompetens. Samtidigt som vi har den kreativa byråns frihet. I Malmö är vi idag ett litet team som behöver växa med flera olika kompetenser däribland UX designers. Eftersom uppdragen bara blir fler och större blir du en efterlängtad resurs där du direkt kommer att kunna sätta igång med intressanta uppdrag.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan som hanteras löpande. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Jaern Ekengren på maria.jaern.ekengren@sigma.se.
Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.
Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (12 dagar kvar)