Utvecklare C#/.NET till Sigma IT Consulting Malmö

Utvecklare C#/.NET till Sigma IT Consulting Malmö

Sigma IT söker nu drivna backendutvecklare med några års erfarenhet inom C#/.NET Core. I rollen som systemutvecklare blir du en del av vårt team med en härlig samling utvecklare som brinner för .NET-ramverket och teknikerna omkring. Du får även chansen att vara med i ett spännande projekt för utveckling av ett helt nytt och mycket omfattande system som kommer att spänna över ett flertal intressanta områden för en av våra kunder. Vill du jobba i en organisation som ligger i teknikens framkant med moderna värderingar? Då är du den vi söker! Skicka då in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

.net core, .net framework 4.x, .net standard, c#, vb.net, mvc, web api, rest, azure, kubernetes/docker, containerteknik, containers, microservices, entity framwork, xp, extreme programming, agile, scrum, utvecklare, utveckling, systemutveckling, programmering, mjukvaruutveckling, software development, software engineering

Hur ser rollen ut?
Ditt huvudfokus kommer vara inom C# /.NET Core för ett spännande uppdrag hos en av våra kunder. I denna roll ställs du inför utmanande och spännande arbetsuppgifter med den senaste tekniken och en inriktning mot backend. Allt kommer att utvecklas från nytt och ger därför erfarna utvecklare med en stabil grund att stå på goda chanser till utmaningar och chans att bredda sig kunskapsmässigt. Samtidigt ger det även juniora utvecklare en stor möjlighet och boost i kunskap.

Plattformen kommer att baseras på Web API/Microservices tillverkade i .NET Core. Vi söker dig som brinner för kodning och som söker en ny utmaning inom området. Vi kommer ge dig en bra genomgång av det aktuella projektet och de verktyg du behöver för att utvecklas inom området, lära dig mer och ha roligt. Detta kombinerat med kompetensutveckling och utmanande arbetsuppgifter kommer att göra dig till en ännu vassare utvecklare. Du kommer ingå i ett team med andra kollegor från Sigma som tillsammans ser till att kunden kan börja sin revolutionerande digitala resa!

Din bakgrund
Vi vill att du har minst 3 års erfarenhet inom några av följande:
  • C#, .NET Core
  • REST-baserade Web API
  • Azure
  • Kubernetes/Docker
  • Images/Containers
  • Entity Framework
  • MassTransit
  • Infrastructure as Code
  • Agilt arbetssätt
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Du respekterar dina kollegor, är öppen och tydlig i kommunikationen och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.
Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Ansökan
Urval sker löpande så välkommen att skicka in din ansökan nedan redan idag. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Jaern Ekengren på maria.jaern.ekengren@sigma.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)