Technical Business Analyst till Sigma IT

Technical Business Analyst till Sigma IT

Sigma IT fortsätter att expandera och söker nu tekniska BA-konsulter med placering i Malmö/Helsingborg. Vi söker dig med några års erfarenhet inom området och är en vass analytiker med fokus på kvalitet. Som BA-konsult hos oss kommer du att arbeta med varierande uppdrag ute hos våra kunder med främsta fokus på att hjälpa verksamheten att omvandla idéer och strategier till verklighet. Du kommer att arbeta med både små och stora kunder i Malmö/Helsingborg tillsammans med andra kompetenta kollegor. Hos oss har du självklart möjlighet till att vidareutvecklas och för den som vill ligga i framkant erbjuds utbildningar och certifieringar.

Hur ser rollen ut?
I rollen som BA-konsult kommer du att ansvara över att samla in krav om förbättringar av system som används ute i verksamheten. Du kommer att ha daglig kontakt med användare och intressenter för att identifiera utvecklingsområden. Vidare kommer du att leda dagliga aktiviteter för att säkerställa att systemen är uppdaterade och producerar värde för verksamheten.

Uppdragen är av varierande karaktär och vi ser därför att du har lätt för att sätta dig in i nya verksamheter och system. Uppdragen finns dels på vårt kontor samt ute hos våra kunder, därför är resor inom närområdet en del av vardagen.

Din bakgrund
  • Eftergymnasial utbildning inom IT
  • Erfarenhet av att arbeta med att fånga och hantera både funktionella och icke-funktionella krav från verksamheten.
  • Erfarenhet av att skriva kravspecifikationer, processkartläggning och user stories för utveckling och upphandling av system och tjänster.
  • Erfarenhet av GIT, Jira och Kanban
  • Du behärskar såväl engelska som svenska.
  • Meriterande med erfarenhet av projektledning och SQL.
Vi ser även gärna att du har erfarenhet från olika områden inom IT och skiftande verksamheter. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Urval sker löpande. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare My Kellner på my.kellner@sigma.se.

Mer om Sigma IT
På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över. Sigma IT består av över 1400 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner.

Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 4400 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (3 dagar kvar)