Rekryteringskoordinator till Sigma IT Malmö

Rekryteringskoordinator till Sigma IT Malmö

Sigma IT förstärker nu det interna rekryteringsteamet i Malmö och söker därför dig som studerar och vill få erfarenhet inom rekrytering!

Hur ser rollen ut?
Som rekryteringskoordinator blir du en del av vårt rekryteringsteam i Malmö som består av Susann och Maria. Rollen innebär ett flexibelt extrajobb där du tillsammans med oss driver våra olika rekryteringsprocesser. I rollen ingår att searcha fram lämpliga kandidater, skriva och publicera annonser, urval, boka in intervjuer, kommunikation med kandidater, hjälpa till med olika event och även arbete med Employer Branding.

Inlednignsvis behöver vi din hjälp ca 50% och vi är flexibla så du jobbar när det passar enligt överenskommelse.

Din bakgrund
Kanske studerar du inom HR, Service Management, Systemvetare eller annat inom IT och vill jobba extra för att skaffa dig erfarenheter. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom rekryteringm service och kundkontakt är det bra. Du gillar att ge service, är självgående, flexibel och ansvarstagande. Du driver ditt arbete framåt och kommer med nya idéer - du är orädd i ditt sätt att rekrytera.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Maria Jaern Ekengren, maria.jaern.ekengren@sigma.se eller Susann Nilsson, susann.nilsson@sigma.se.
Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.
Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Extrajobb
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 23 mars 2021 (24 dagar kvar)