Mjukvaruutvecklare till Sigma IT Malmö

Mjukvaruutvecklare till Sigma IT Malmö

Hur ser rollen ut?

Du kommer vara en del av vårt utvecklingsteam där vi är en härlig samling utvecklare. Vi jobbar med såväl små som stora kunder antingen i inhouse-åtaganden eller på plats ute hos kund.

Ditt huvudfokus kommer vara utveckling av befintliga lösningar för SharePoint men även andra utvecklingsområden kommer vara aktuella.

Vi söker dig som tycker att koda är det roligaste som finns. Vi kommer ge dig en bra introduktion, genomgång av aktuella projekt och de verktyg du behöver för att utvecklas inom området och bli en ännu vassare utvecklare.

Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

Din bakgrund
  • gärna erfarenhet av utveckling inom C# / .Net
  • erfarenhet av agila arbetssätt/metoder
  • en vilja att arbeta med molnbaserade lösningar såsom SharePoint Online, Azure, med mera
  • några års erfarenhet av utveckling av lösningar för SharePoint
  • god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i tal och skrift
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Det är en fördel om du är öppen och tydlig i kommunikationen, trivs med att föra fram åsikter till chefen samt är med och utvecklar gruppen. Du behärskar såväl svenska som engelska.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Kontaktuppgifter

Urval sker löpande så ansök redan idag och bli en av oss! Välkommen att kontakta Maria Jaern Ekengren, maria.jaern.ekengren@sigma.se om du har några frågor.

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av ca 1 200 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med ca 4 500 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i bl.a. Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (33 dagar kvar)