Juniora systemutvecklare till Sigma IT

Juniora systemutvecklare till Sigma IT

Är du i början av din karriär eller nyexaminerad inom Data/IT eller motsvarande och letar efter ett bolag som låter dig växa in i rollen som systemutvecklare samt utvecklas inom de senaste teknikerna? Då kan det vara dig vi söker! Sigma IT expanderar och söker drivna juniora backend- och frontendutvecklare till vårt sammansvetsade utvecklarteam i Malmö.

Systemutveckling, utvecklare, programmering, mjukvaruutveckling, software development, software engineering, frontend, backend, .NET, C#, .NET Core, SQL, JavaScript, HTML, CSS, Angular, Azure, Docker, Kubernetes, TypeScript

Hur ser rollen ut?
I rollen som systemutvecklare hos oss ges du möjlighet att fokusera på antingen backend eller frontend, beroende på din erfarenhet och ditt intresse. Du kommer att bli en del av ett spännande projekt ute hos kund för att hjälpa dem i deras digitala resa framåt tillsammans med andra kompetenta och stöttande Sigmakollegor som alla brinner för det dem gör och älskar att dela med sig av sin kunskap. Du kommer att få möjlighet att lära dig flera olika tekniker och vi kommer ge dig en bra introduktion, genomgång av aktuella projekt och de verktyg du behöver för att utvecklas inom området och bli en ännu vassare utvecklare.

Din bakgrund
För att passa in i rollen har du en eftergymnasial utbildning inom Data/IT eller motsvarande och har erfarenhet och/eller intresse utav några av följande:
  • .NET, .NET Core
  • C#, SQL
  • JavaScript, HTML, CSS
  • Angular
  • Azure
  • Docker/Kubernetes
  • TypeScript
  • Web API
Vem är du?
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en kundorienterad inställning, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära. Du behärskar såväl engelska som svenska.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Urval sker löpande. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare My Kellner på my.kellner@sigma.se.

Mer om Sigma IT
På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder inter-nationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av över 1200 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsult-företag med över 4000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (22 dagar kvar)