IT Projektledare till Sigma IT Malmö

IT Projektledare till Sigma IT Malmö

Till vårt kontor i Malmö söker vi nu passionerade projektledare med ett stort engagemang som vill driva projekt inom verksamhets- och IT-området.

Vi söker dig som har ett stort engagemang i din profession som projektledare och som framgångsrikt har ansvarat för olika typer av projekt. Ditt ledarskap kännetecknas av att ta ansvar, skapa struktur och nå målen, men även förmågan att vara lyhörd samt engagera och motivera medarbetarna i din projektgrupp. Du har en strävan och en vilja att utvecklas, något som du gärna delar med dig till andra.

Hur ser rollen ut?
Som projektledare hos oss får du möjlighet att jobba tillsammans med kunder från många olika branscher och av olika storlek. Vi jobbar med små bolag i uppstartsfas såväl som stora internationella bolag. Som projektledare ansvarar du för ett eller flera projekt, delprojekt eller program. Många gånger är du med från projektstart och leder arbetet från idégenerering till leverans. Du kan även komma att arbeta med utredningar, analyser och förstudier. Erfarenhets - och kunskapsutbyte ser du som ett självklart led i din och dina kollegors utveckling.

Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Din bakgrund
Vi ser gärna att:
  • Du har erfarenhet av projektledning av både små och stora projekt, har arbetat självständigt såväl som i team.
  • Du har erfarenhet av någon projektstyrningsmetodik som t.ex. Prince2, PPS eller PROPS och har erfarenhet av både vattenfallsprojekt och agila metoder.
  • Du har en högskoleexamen och har antagligen jobbat som konsult tidigare.
  • Du behärskar såväl engelska som svenska.
Det är meriterande om du har en projektledarcertifiering enligt PMI, IPMA eller motsvarande. Även erfarenhet av SAFe-ramverket är meriterande

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Urval sker löpande. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Jaern Ekengren på maria.jaern.ekengren@sigma.se alt. 070- 200 34 22.

Mer om Sigma IT
På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över. Sigma IT består av över 1400 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner.

Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 4400 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (2 dagar kvar)