Backendutvecklare till Sigma IT

Backendutvecklare till Sigma IT

Sigma IT söker nu en utvecklare med goda kunskaper inom backend. I rollen som systemutvecklare blir du en del av vårt team med en härlig samling utvecklare som brinner för .NET-ramverket och teknikerna omkring. Är du sugen på att arbeta i en organisation som ligger i teknikens framkant med moderna värderingar och ett stort socialt ansvar? Då är du den vi söker! Skicka då in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

.net, c#, .net core, asp.net, asp.net core, .net framework 4.x, .net standard, vb.net, typescript, mvc, azure, wpf, wcf, agile, scrum, pair programming, mob programming, parprogrammering, xp, extreme programming, utvecklare, utveckling, systemutveckling, programmering, mjukvaruutveckling, software development, software engineering, Episerver

Hur ser rollen ut?
Ditt huvudfokus kommer vara C# /.NET och i denna roll ställs du inför utmanande och spännande arbetsuppgifter med den senaste tekniken, där våra uppdrag är inriktade mot backend.

Vi erbjuder våra konsulter en stor bredd av uppdrag. Dessa finns dels på vårt kontor där vi tar hem uppdrag och skapar team som utvecklar hållbara lösningar, och dels uppdrag ute hos våra kunder. Detta kombinerat med kompetensutveckling och utmanande arbetsuppgifter kommer att göra dig till en ännu vassare utvecklare.

Vi söker dig som tycker att koda är det roligaste som finns. Vi kommer ge dig en bra genomgång av aktuella projekt och de verktyg du behöver för att utvecklas inom området, lära dig mer och ha roligt.

Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

Din bakgrund
Du har några års erfarenhet av systemutveckling och kunskaper inom
  • C#, VB.NET, .NET Core eller ASP.NET
  • Backend
  • Microsoft SQL Server, SQLite, Oracle eller Linux
  • Agilt arbetssätt
Har du dessutom erfarenhet av Episerver ser vi det som meriterande.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Det är en fördel om du är öppen och tydlig i kommunikationen, trivs med att föra fram åsikter till chefen samt är med och utvecklar gruppen. Du behärskar såväl svenska som engelska.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Ansökan
Urval sker löpande så välkommen att skicka in din ansökan nedan redan idag. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Jaern Ekengren på maria.jaern.ekengren@sigma.se.

Mer om Sigma IT
På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av 1 500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med ca 5 000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (36 dagar kvar)