.NET utvecklare med fokus på databaser till Sigma IT

.NET utvecklare med fokus på databaser till Sigma IT

Är du en utvecklare som brinner för Microsoftmiljön och vill utvecklas inom databaser? Är du intresserad av en omväxlande roll med spännande uppdrag hos både små och stora kunder? Då har du möjlighet att bli en del av oss på Sigma IT! Vi söker nu .NET utvecklare med fokus på databaser med placering i Malmö med omnejd.

.net, c#, .net utvecklare, SQL, SQL server, .net framework, mvc, agile, scrum, pair programming, parprogrammering, databaser, database, utvecklare, utveckling, systemutveckling, developer, programmering, mjukvaruutveckling, software development, software engineering

Hur ser rollen ut?

I rollen som .NET utvecklare hos oss kommer du att ingå i ett sammansvetsat team med högt i tak. Som konsult kommer dina uppdrag att variera men bibehålla fokus på .NET och SQL. Du kommer att få möjlighet att sätta dig in i olika typer av system i olika verksamheter och bidra med det du kan bäst. Här är chansen för dig att både dela med dig och ta till dig så mycket kunskap du bara kan och utvecklas inom Microsoftmiljön. Vi satsar på en bra gemenskap och regelbundna träffar och aktiviteter hålls för att stärka teamkänslan.

Din bakgrund

För att passa in i rollen har du utvecklat en bra grund att stå på inom .NET och SQL. Antagligen kommer denna från en högskoleutbildning inom systemutveckling eller motsvarande och kanske har du även hunnit arbeta med detta ute i arbetslivet. Det viktigaste för oss är du brinner för det du gör och strävar ständigt efter att utvecklas och bli den bästa versionen av dig själv. Huvudfokus för denna rollen kommer att vara utvecklande av databaser i SQL, och vi ser därför att det är det område som du brinner lite extra för utöver utveckling i C#/.NET. Du behärskar både svenska och engelska.

Vem är du?

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att på ett nyfiket sätt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Vi vill fortsätta att bygga ett starkt team som har roligt tillsammans. Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Urval sker löpande. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare My Kellner på my.kellner@sigma.se.

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av över 1200 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 4000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (13 dagar kvar)