Vi söker brandtekniker till vårt härliga kontor i Malmö

Vi söker brandtekniker till vårt härliga kontor i Malmö

Hej!

Visste du att en genomsnittlig svensk spenderar 90% av sin tid inomhus - på arbetet, i skolan, bilen, hemmet? Är det då inte viktigt att rummet du sitter i har behaglig temperatur? Att du ska känna dig trygg och att endast behöriga ska komma in? Att brandlarmet fungerar om olyckan skulle vara framme? Men också att den byggnaden du befinner dig gör så lite avtryck på miljön som möjligt.

Detta är något vårt team jobbar dagligen med, att göra fastigheter och vår jord mer hållbar genom Siemens innovativa systemlösningar och tjänster.

Vi söker nu med nyfikenhet och spänning en till kollega som vill bli det av vårt team i Malmö och göra skillnad på riktigt!

I rollen som servicetekniker hos oss jobbar du ute hos våra kunder med felsökning och driftsättning av både befintliga och nya anläggningar i Malmö som arbetsplats.

Främst kommer du arbeta med våra brandlarmsystem ute hos våra kunder. Dina dagar är varierande där du ena dagen har planerat för serviceunderhåll och konsulterar kunden med hur dom kan uppdatera deras system med nya tekniska lösningar. Medan andra dagar serviceärende och med hjälp av felsökning och din kompetens som kan lösa problemet för våra kunder.

I rollen jobbar du mycket självständigt ute hos våra kunder men du ska aldrig känna dig ensam och dina kollegor finns ett samtal bort om du behöver deras hjälp och stöttning. Som ny hos oss välkomnas du med ett ordentligt introduktionsprogram med utbildning, mentorskap och vägledning.

För att trivas i rollen är du en person som gillar att ta eget ansvar, trivs med kundkontakt och att skapa relationer. Du känner ett genuint intresse för att leverera god service och att hjälpa kunderna utvecklas inom den senaste tekniken/tjänsterna. Förmåga att planera och prioritera är viktigt utifrån att tempot kan vara högt, din närmsta ledare kommer vara till god hjälp där och stötta dig när du räcker ut en hand.

Du gillar teknik och får gärna ha en bakgrund inom teleteknik/el med några års erfarenhet och gärna tidigare erfarenhet av att jobba med teknik inom brand. Goda IT/datakunskaper, kunskaper i konfigurering och/eller erfarenhet från arbete med nätverk är önskvärt. Har du kompetens inom säkerhet (inbrott, passer, CCTV, m.m.) välkomnas det också.

Körkort behövs i tjänsten likaså att du kan kommunicera på både svenska och engelska samt innehar svenskt medborgarskap. Då vi arbetar inom säkerhetsbranschen begär vi utdrag från Rikspolisstyrelsens misstanke- och belastningsregister.

Vad erbjuder vi?

På Siemens gör vi varje dag skillnad för både oss själva, våra kunder och vår planet. Vårt gemensamma mål är att skapa platser som bryr sig om, både hos våra kunder och hos oss själva. På Siemens värdesätter vi varje individs olikheter och möjlighet till utveckling. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med en hög grad av frihet och ansvar över sin egen vardag. Flexibiliteten ger våra medarbetare möjlighet att skapa en bra balans mellan arbete och privatliv. Självklart finns även förmåner såsom friskvårdspaket, arbetstidsförkortning, tjänstebil m.fl.

/Marie med team

Följ med på vår fortsatta resa in i framtiden! #We create enviroments that care

Om Siemens

Tillsammans är vi ca 350 000 nyfikna och kompetenta personer i världen som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Se mer på Siemens.se

Tveka inte - ansök idag via siemens.se/jobb. Vi gör ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningen, så sök så snart som möjligt men senast den 3 mars 2020. För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Marie Dahlskog på tel: +46 (40) 691-6113 eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta Micaela Wessén på +46 (0) 70-728 1383.

För kontakt med facklig representant maila Facket.se@siemens.com

I denna rekrytering undanber vi oss alla samtal rörande annonsering och rekryteringsstöd.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (6 dagar kvar)