Kvalificerade byggare i Skåne

Kvalificerade byggare i Skåne

Arbetsuppgifterna
Hos Severins arbetar du med renoveringen, ombyggnation och nybyggnation. Du ingår i ett kvalificerat team med kompetenta och erfarna hantverkare. Våra kunder är större fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar, vilket gör att typ av uppdrag och omfattning varierar.

Utbildning/erfarenhet
Du arbetar idag som byggare, vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom ditt yrke. Aktuella certifieringar och rätt utbildning inom respektive yrke är ett krav.

B-körkort krävs. All rapportering sker i dator och i mobil, så erfarenhet av datoriserade program för rapportering är önskvärt.

Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som vill utvecklas inom området, är kvalitetsmedveten, ordningsam och positiv. Du är social, självgående, gillar service och har förmåga att fatta beslut när så krävs. Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.

Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten.

Ansökan
Kan du tänka dig en framtid inom Severins så ansöker du genom att klicka på Ansök nu eller kontakta Thomas Tofft thomastofft@severinsbygg.se

Urval kommer att ske löpande.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.severinsbygg.se/
Sista ansökningsdag 29 dec (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu behöver Severins fler medarbetare med ett genuint intresse för fastigheter och ett gott hantverk. Severins är en del av Trienniumgruppen som arbetar med högkvalitativ bygg- och fastighetsservice där kundernas behov och önskemål ska uppfyllas med råge och vi expanderar nu i Skåne.

Våra kunder ska känna sig mer än nöjda och därför gör vi alltid lite mer än vad som förväntas av oss. Vi kan el, värme, sanitet, VVS, ventilation, styr- och reglerteknik, byggservice och projektledning."

Trienniumgruppen finns från Örnsköldsvik i norr till Malmö i söder. Vi sköter den tekniska förvaltningen av våra kunders fastigheter. Gruppen omsätter i bolagen Triennium Fastighetsentreprenad, FastighetsCompetens i Norrland, Triennium Stockholm och Severins Bygg och Fastighetsservice 200 miljoner med bra resultat.