Utvecklingssekreterare Kommuntjänster

Utvecklingssekreterare Kommuntjänster

Vi söker dig som vill arbeta som utvecklingssekreterare och trivs med att arbeta med utredningar, processbaserad verksamhetsutveckling, intern kontroll och riskbedömning. Du kommer till viss del att ta fram beslutsunderlag och skriva yttranden och remisser samt ha olika administrativa uppdrag. Tjänsten innebär vidare att utarbeta förslag, planera, följa upp och granska. Omfattande kontakter och samarbeten/nätverk/ projekt med både interna och externa parter ingår i rollen. Du kommer stödja avdelningens chefer i förvaltningens system inom kvalitet, styrning och ledning och uppföljning. Viss IT-administration/samordning i samråd med förvaltningens IT- samordnare ingår i tjänsten. Som utvecklingssekreterare arbetar du på avdelningschefens uppdrag tillsammans med två andra utvecklingssekreterare, avdelningens chefer och ibland inom grupper/nätverk i övriga av förvaltningens verksamheter. Du kommer vid behov att vara adjungerad att delta i avdelningens ledningsmöten. Kommuntjänster är en verksamhet med stort fokus på att ständigt förbättra vårt servicearbete med också på att anpassa våra tjänster utifrån förvaltningarnas behov. Du är en viktig del i det arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från universitet/ högskola gärna inom samhällskunskap, statsvetenskap eller juridik. Du har minst två års erfarenhet från ovan nämnda arbetsuppgifter. Dina kunskaper i svenska i tal och i skrift är mycket goda. Det är en förutsättning att du har erfarenhet av digitala arbetssätt och erfarenhet av att använda flera olika digitala verktyg, till exempel ärendehanteringssystem och Officepaket. Som person är du strukturerad och bra på att planera, prioritera och organisera ditt arbete. Du är kommunikativ, bra på att samarbeta samt har lätt för att anpassa dig till olika människor och situationer. Du gillar förändringsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Marcus Christensson
Telefon 0730796733
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar Serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Kommuntjänster har drygt 400 anställda inom fem olika verksamhetsområden. Uppdraget är att tillhandahålla kvalitativa, hållbara och kostnadseffektiva administrativa tjänster till Malmö stads förvaltningar och till Malmöborna. Kommuntjänster erbjuder likvärdig service, hög tillgänglighet och professionellt bemötande.