IT-tekniker,Klient- och SCCM-tekniker

IT-tekniker,Klient- och SCCM-tekniker

IT-service är en intern utförar- och supportorganisation som har i uppdrag att förvalta och ge support på Malmö stads. ITmiljö och infrastruktur. Vi arbetar även med ett antal externa leverantörer. Med starkt kundfokus arbetar vi för att skapa långsiktiga relationer där samarbete ger förutsättningar för lösningar som underlättar och stödjer verksamheterna och dessanvändare. Vi har ett väl utvecklat samarbete med vår beställarorganisation, IT-enheten på stadskontoret. Tillsammans utvecklar vi Malmö stads IT-miljö med nya tjänster som kommer kommuninvånarna tillgodo. IT-service består i dagsläget av fem sektioner.Uppdraget innebär att du kommer att ingå i det klientplattformsteam som supporterar Malmöstads klientplattform. Dina primära arbetsuppgifter består av att arbeta med: * SCCM * Windows as a Service * Operativsystem konfiguration * Felsökning * Patchhantering * Applikationshantering * Hårdvarucertifiering

Kvalifikationer
För att lyckas i ditt uppdrag måste du vara lösningsfokuserad och tycka om att arbeta mot uppsatta mål. Du är servicemedveten och tycker om att arbeta i nära dialog med verksamheten. Eftersom arbetet innebär stort eget ansvar är det viktigt att du har förmågan att och trivs med att driva ditt eget arbete framåt. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och lägger stor vikt vid att ha kvalitet i ditt arbete. Du trivs också att arbeta i team tillsammans med andra och dela med dig av dina kunskaper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. * Eftergymnasial utbildning gärna inom IT eller erfarenhet som kan prövas likvärdig. * Erfarenhet av Active Directory. * Erfarenhet av SCCM eller liknande deployment verktyg * Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och i skrift. Meriterande: * Erfarenhet av Script. * Erfarenhet av Msi-paketering. * Erfarenhet av GPO-hantering.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Daniel Fröjmark
Telefon 0705-199926
Område Malmö stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Support, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar Serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Kommuntjänster har drygt 400 anställda inom fem olika verksamhetsområden. Uppdraget är att tillhandahålla kvalitativa, hållbara och kostnadseffektiva administrativa tjänster till Malmö stads förvaltningar och till Malmöborna. Kommuntjänster erbjuder likvärdig service, hög tillgänglighet och professionellt bemötande.