Handläggare lokaler, utrustning och upphandlingsfrågor

Handläggare lokaler, utrustning och upphandlingsfrågor

Malmö stads skolrestauranger serverar varje dag ungefär 45 000 portioner mat som tillagas i ett 90-tal restauranger. Skolrestaurangerna utvecklas i takt med att Malmö växer och det innebär att nya skolrestauranger ska planeras och byggas och att nuvarande behöver byggas om. Det är viktigt för oss att våra medarbetare har bra förutsättningar i sitt arbete och för att det ska bli verklighet krävs att våra skolrestauranger är rätt utformade. Tjänsten innebär att du bevakar skolrestaurangers behov av moderna, ergonomiska kök vid alla ny- och ombyggnationer.

Nu söker vi dig som trivs med att jobba tillsammans med andra i olika grupper likväl som att jobba självständigt. Med din bakgrund och erfarenhet har du god förståelse för utformningen av kök. Du har en mycket god samarbetsförmåga, du har erfarenhet av att samordna och vara en länk mellan olika grupper, verksamheter och områden.

Du kommer vara skolrestaurangers representant för våra ny- och ombyggnationer och tillhörande miljöhus. Du deltar i olika projekt och tillsammans med storkökskonsulter tar ni fram ritningar. Du kommer även att ansvara för upphandlingar och beställningar av bland annat storköksutrustning.

Tjänsten kräver förmåga att snabbt skifta mellan olika arbetsuppgifter och prioriteringar. Du har förmåga att hantera många olika projekt och uppgifter samtidigt, stora som små. Du behöver vara lyhörd och förstå verksamheternas och förvaltningens övergripande behov och att arbetet blir gjort enligt tidplan och överenskommelse. Du medverkar i olika roller i både referens- och nätverksgrupper och investeringsmöten. Rollen är operativ och kräver att du är ute mycket i verksamheten för att kunna samordna lokal- och utrustningsfrågor på bästa sätt. Men innebär också att skriva rutiner, rapporter, göra mindre utredningar och ta fram underlag för beslut inom området.

Kvalifikationer
För rollen är det avgörande att skapa goda relationer och bygga nätverk då du i många fall är länken mellan verksamheten och en mängd olika intressenter. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är lyhörd och bra på att kommunicera. För att lyckas med uppdraget är det också avgörande att du är bra på att planera och organisera ditt arbete samt driva processer och följa upp beslut, trots snabba oförutsedda skiften.

Vi söker dig som har:
* Minst gymnasieutbildning.
* God kännedom om produktionsteknik inom restaurang och storköksbranschen.
* God administrativ förmåga.
* Goda datorkunskaper.
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Har du erfarenhet av följande är det meriterande:
* Erfarenhet av arbete inom ekonomi, budget eller liknade
* Erfarenhet av att ha medverkat vid ny- eller ombyggnation av kök.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Provanställning på 6 mån kan komma att tillämpas.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Maria Johansson
Telefon 040-346497
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar Serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat.