Fastighetsreparatör

Fastighetsreparatör

Kommuntekniks fastighetsenhet söker en fastighetsreparatör som vill vara med och ansvara för en god skötsel och service av Malmö stads fastigheter och byggnader. Vi söker dig som är handlingskraftig och initiativrik och som självständigt och i grupp kan ansvara för, samt utveckla driften i våra byggnader. I rollen ingår: - drift och servicesansvar för tilldelade fastigheter - att planera, samordna och utföra drifttekniskt arbete, samt säkerställa entreprenörers utförande - att planera och genomföra felavhjälpande underhåll Du ska självständigt åtgärda brister eller påtala brister i fastighetsdriften och föreslå förbättringar. Inom gruppen av kolleger har du ett bollplank och samarbete med andra fastighetsreparatörer, drifttekniker och specialistkompetenser inom bygg, vs och el. Du har ett viktigt ansvar för att kunderna är nöjda med de levererade tjänsterna. Du kommer att ingå i en grupp med höga krav på att kunna samarbeta och bilda nätverk. Tjänsten innebär att man kan vara behjälplig på flera områden inom fastighetsdrift.

Kvalifikationer
Vi ser att du har en gymnasieutbildning inom relevant område alternativt annan utbildning/erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du har minst två års tidigare arbetslivserfarenhet inom fastighetsdrift och har erfarenhet av felsökning/skötsel inom VVS. För tjänsten krävs B-körkort för manuellt växlad bil och goda kunskaper i svenska, så väl i tal som skrift, samt engelsk läsförståelse. Du ska även ha god datorvana. Det är viktigt att du trivs i en social roll där du kan skapa goda relationer i ett stort och varierande kontaktnät. Du ska kunna ta in och förstå andras situation och behov för att sen anpassa ditt bemötande. Du kan lära dig nya arbetsuppgifter snabbt och skapa en förståelse för ny information. Du är självgående och kan ta eget ansvar i situationer där du arbetar ensam. Den vi söker ska ha disciplin och vara noggrann. Det är meriterande med god kunskap om fastighetsteknik (DU, VVS, SRÖ, El och liknande), ritningsförståelse (fastighet, el, VVS) och arbetslivserfarenhet av felsökning inom SRÖ, VVS och EL.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Percy Borgtröm
Telefon 0766-320514
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare, Lokalvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar Serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 400 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.