Biträdande Affärsutvecklare, Malmö

Biträdande Affärsutvecklare, Malmö

Denna roll passar dig som vill arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med högt tempo, där egna initiativ premieras och där du har stor möjlighet att vara med och påverka hela företagets utveckling.

Om rollen

I rollen som Biträdande Affärsutvecklare kommer du att, tillsammans med ett drivet team, utveckla och genomföra fastighetsprojekt i Region Syd. Vi behöver dig som tycker om det strategiska grundarbetet för att identifiera möjligheter, initiera, skapa förutsättningar för, driva och genomföra affärer. Det innebär bl a att knyta affärsskapande kontakter och vara delaktig i transaktionsprocesser. Att hantera fastighetsfrågor (inkl. förvaltning) och ingå i konceptualisering av projekt och uthyrningsarbete. Vi hoppas att du har bred kunskap och kännedom om fastighetsmarknaden. Serneke bygger för nästa generation och våra projekt visar vår vilja och möjlighet att ta ansvar för en mer social hållbarhet när vi utvecklar och bygger stadsdelar, arenor, och bostäder. Du kommer att vara med och etablera oss på nya marknader, samt kontinuerligt vara en del av att vidareutveckla vår verksamhet, affärsmodeller och partnerskap.

Vem är du?

Som person är du nyfiket modig med ett stort engagemang och eget driv i allt du tar dig an. Du har ett starkt intresse för att utveckla affärer och verksamheter och arbetar strukturerat och uthålligt. Viktiga egenskaper är nytänkande, analytisk och en god prioriteringsförmåga i kombination med en stor portion prestigelöshet. Personer i din omgivning beskriver dig som en skicklig kommunikatör med mycket energi som har lätt för att skapa nya relationer.

Utbildning och erfarenhet

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, såsom till exempel civilingenjör med inriktning bygg eller lantmäteri alternativt industriell ekonomi.

Du har flera års erfarenhet från fastighetsbolag, management consulting, corporate finance, eller liknande roller inom affärsutveckling. Du har goda färdigheter i fastighetsekonomi och du är flytande i svenska och engelska.

Du kommer arbeta i nära samverkan med övriga koncernbolag inom Serneke genom projektens alla delar. Du bidrar till att generera nya affärer genom nyttjande av erfarenhet, det egna kontaktnätet samt medverkan vid konkreta diskussioner.

Information och ansökan

Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev via vår karriärsida. Har du frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till Karin Ljung, Affärsutvecklare (Karin.Ljung@serneke.se) eller Malin Lamby-Hägglöf, Rekryteringsspecialist (Malin.Lamby-Hagglof@serneke.se). Sista ansökningsdag är 8 december. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Om Serneke

Serneke är en nytänkande och expansiv koncern inom entreprenad och projektutveckling med cirka 6,5 miljarder i omsättning och drygt 1 150 anställda. Genom att tänka nytt driver vi utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande. Verksamheten har en god fördelning mellan offentliga och kommersiella uppdrag.

På Serneke jobbar vi som utmanar konventionella metoder och som genomför det ena lyckade projektet efter det andra. Vi drivs av utmaningar i alla dess former och vill vara delaktiga och bidra med nya infallsvinklar och lösningar. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt. Tillsammans med våra kunder kommer vi att nå oanade höjder och just nu bygger vi ett lag med ännu fler engagerade kollegor.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Serneke är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Bolaget startades 2002 av Ola Serneke och har under de senaste åren varit ett av Sveriges snabbast växande företag, mycket tack vare engagerad personal.

Serneke har huvudkontor i Göteborg, regionkontor i Stockholm och Malmö samt lokalkontor runt om i landet. Kunder är främst kommuner, kommunala och statliga bolag, industri-och handelsföretag samt fastighetsbolag.