Driven marknadskommunikatör till SenseNode i Lund

Driven marknadskommunikatör till SenseNode i Lund

Har du passion för marknadsföring och vill vara en del i att rädda världen? Motiveras du av att få briljera med dina stories som berör eller bilder som väcker känslor? Då kommer denna roll att passa dig. Vi har utvecklat ett analysverktyg för energibesparing som kan användas i bland annat tillverkningsindustrin och just nu växer vi som aldrig förr. Här kommer du få möjlighet att påverka och sätta SenseNode på kartan! Varmt välkommen till oss i Lund.

Rollen som Marknadskommunikatör hos oss...

Är helt ny och du blir en central del av vårt team. Ditt uppdrag blir att bygga rollen för att sätta SenseNode på kartan. Vi är ett gäng drivna personer med gemensam vision och uppdrag om att hjälpa industrin att minska sin energianvändning. Det krävs att vi jobbar framåtlutande och nytänkande med ett tydligt affärsdriv för att nå våra mål. Vår strävan är att med ett framgångsrikt marknadsföringsarbete få fler presumtiva kunder att ta del av vårt arbete och lättare vilja ta del av våra lösningar. Här blir din möjlighet att påverka stor och din roll bred då du ansvarar för det mesta inom marknad och kommunikation. Med andra ord kommer du ha varierande uppgifter där ditt eget driv blir av stor vikt. Dina ansvarsområden kommer bland annat innefatta:

  • Web

  • SEO

  • SoMe

  • Copy

  • Design och bildhantering

  • Mässmaterial

För att lyckas i rollen som Marknadskommunikatör...

Ser vi att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom marknadsföring. Du har också en trygg kunskap kring marknadsföring som du byggt upp efter ett antal år i arbetslivet. Som tidigare nämnt behöver du har en kommersiell ådra med ett tydligt affärsdriv, detta då vi tillsammans strävar efter att arbeta med marknadsstrategier som demand generation och lead generation. Som person är du driven och du ser till att få saker gjort. Du trivs i en miljö där du får bygga och skapa, både din roll som sådan men också content, bilder eller stories som berör. Din kreativitet kommer verkligen till pass både när du gör sökoptimeringar eller ska bildredigera i Photoshop. Du älskar att ta stort ansvar och att arbeta brett och varierande. Din nyfikenhet på det tekniska blir en fördel när du ska förmedla lösningarna hos SenseNode på ett sätt som alla förstår. Att få arbeta varierat ger dig energi samtidigt som du är kommunikativ och trivs att jobba med teamet. Du är flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Vi på SenseNode...

Erbjuder ett ledande analysverktyg som hjälper energiintensiva bolag att hushålla med sin energianvändning. Med resultat på mellan 10-25 % i energibesparingar hjälper vi våra kunder att stärka sig inom områdena hållbarhet, lönsamhet och konkurrenskraft. Kunderna finns över hela Sverige, men även i Danmark, Tyskland och Polen. SenseNode är ett tillväxtbolag med stor potential med mycket namnkunniga kunder och starka ägare. Var med på den roliga resan att bygga ett tillväxtbolag! Huvudkontor finns på Ideon i Lund. För mer information, besök gärna www.sensenode.com

För att söka rollen...

Är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 14/10 2022. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. I den här rekryteringen samarbetar SenseNode med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Lindgren på lina.lindgren@roirekrytering.se

Anställning hos: SenseNode

Omfattning: heltid

Start: enligt överenskommelse

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.roirecruit.se/om.aspx
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (10 dagar kvar)