Technical Writer till SecureLink i Malmö

Technical Writer till SecureLink i Malmö

Är du en fena på teknisk dokumentation samt har ett intresse för cyber security? Bli vår nya technical writer!

Till vårt Cyber Defense Center i Malmö söker vi nu en technical writer som vill ansvara för att producera teknisk dokumentation inom det spännande området cyber security! Här kommer du att få ta del av arbetet som våra säkerhetsanalytiker utför, såsom incidenthantering, threat hunting, malware analysis och reverse engineering, för att sedan ansvara för den tekniska dokumentationen som överlämnas till våra kunder.

Är du trött på att skriva manualer, bruksanvisningar och FAQs? Arbeta som Technical Writer hos oss och ta del av arbetet som gör skillnad för våra kunder!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tillsammans jobbar vi varje dag för vår vision att vara ledande inom "Cyber Security and Managed Security Services" i Europa. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar;
 • Respekt för varandra och våra åtaganden
 • Förtroende för varandra
 • Enkelhet i fokus
 • Innovation - alltid
 • Prestigelöshet
Vi på SecureLink är challengers som vill förändra, utmana och växa. Hos oss driver vi alla arbetet framåt och innovation står högt på agendan. Vi tycker att det är viktigt att erbjuda våra anställda utvecklingsmöjligheter, både inom sin yrkesroll men även möjlighet att utvecklas inom organisationen, endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi är engagerade, älskar vad vi gör och tror på kraften i att ha kul på jobbet. Genom att bygga starka relationer mellan team och avdelningar skapar vi tillsammans en arbetsplats där vi trivs och växer. Hos oss får du får du utbildning och möjlighet att växa. Det är viktigt för oss!

SecureLink Sweden ligger på 8:e plats inom IT när Young Professionals (personer mellan 25-40 år som har akademisk eller eftergymnasial utbildning och som är på väg i sin karriär) tycker till om vilka arbetsgivare de anser är mest attraktiva att arbeta och göra karriär hos. Läs mer om enkätundersökningen som är utförd av Karriärföretagen: https://karriarforetagen.se/top-10-employers-young-professionals/

Dina framtida arbetsuppgifter

Som technical writer kommer du att ansvara för månadsrapporteringen som levereras från våra säkerhetsanalytiker till våra kunder. I rapporten ska du tydliggöra vilka sårbarheter som identifierats, beskriva förekomna säkerhetsincidenter samt rekommendera åtgärder till kunden. All information inhämtar du genom att ha löpande kontakt med säkerhetsanalytikerna, intressenter från organisationen samt hålla dig uppdaterad med hjälp av teknisk dokumentation.

Då detta är en ny roll för oss kommer du själv kunna vara med och forma rollen efter din expertis och ditt intresse. Till en början kommer du att arbeta med följande:
 • Samla in information om förekomna incidenter och inkomna larm från Säkerhetsanalytikerna i teamet
 • Löpande förbereda och producera månadsrapportering till kund
 • Säkerställa att färdig rapport levereras inom deadline
 • Utveckla vårt arbetssätt och format kopplat till månadsrapportering
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att tillhöra vårt Cyber Defense Center i Malmö och till en början arbeta som en dedikerad resurs till våra säkerhetsanalytiker.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som kommer att trivas och prestera i rollen har med dig följande:
 • Erfarenhet av att producera teknisk rapportering, såsom akademiska rapporter, månadsrapporter eller liknande
 • Förståelse och/eller intresse för cybersäkerhet
 • Teknisk högskoleutbildning
 • Flytande kunskaper inom engelska i tal och skrift
Du ska ha goda skrivkunskaper samt en väl utvecklad förmåga att beskriva teknisk information anpassad efter läsarens tekniska nivå. Vi söker dig som trivs med att ta egna initiativ, tar ansvar och uppskattar att arbeta självständigt såväl som i team. Du är mån om att leverera i tid och med fokus på kvalité. Det här är en kommunikativ roll, där du kommer att ha kontakt med olika intressenter från organisationen och därför söker vi dig som har lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer. Vi på SecureLink ställer alltid upp för våra kollegor och arbetar som ett team för att tillsammans uppnå resultat.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Johanna Gustafsson
Telefon 0701435906
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Administration, Koordinator, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 6 feb 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital