Konsult inom Splunk till Securelink i Malmö

Konsult inom Splunk till Securelink i Malmö

Här är möjligheten för dig som vill nischa dig inom Splunk ITSI och operational intelligence!

Till vår konsultavdelning i Malmö söker vi nu dig som vill arbeta med data i allt från inhämtning till bearbetning, automation, analys, utveckling med mera inom Operational Intelligence tillsammans med likasinnade kollegor! Vi söker vi dig som vill skapa värde för välkända företag genom smarta datadrivna lösningar för allt från beslutstöd till övervakning. Här får du chansen att arbeta renodlat med Splunk och agera rådgivare och expert gentemot internationella företag i regionen.

Var med oss och driv teknisk innovation i en bransch som kontinuerligt utvecklas! Varmt välkommen till SecureLink!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta hands-on med den senaste tekniken inom artificiell intelligens och machine learning. Som konsult inom Splunk får du rådge och konsultera några av regionens mest välkända företag inom operational intelligence och hjälpa dem att skapa mervärde av deras data. Hos oss blir du en del av ett resursstarkt och expansivt företag där vi tillsammans är med och utvecklar vår verksamhet framåt. Vi är branschledande inom Europa och erkända av Gartner som rekommenderad leverantör. Hos oss finns en plats för dig som delar vår passion för teknik och innovation!

Vi är ett värderingsstyrt företag och lever efter våra värderingar; Respect for people and commitments, Trust in each other, Simplicity in mind, Innovation constant and always och Humble commitment.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som konsult inom Splunk bli du en del av vår avdelning Professional Services och kommer att arbeta ute hos våra kunder som specialistkonsult. Dina arbetsuppgifter kommer att inkluderas av:
  • Utveckla och konfigurera både premium och kundspecifika applikationer byggda på Splunk
  • Automatisera flöden kring övervakning, felsökning och åtgärd
  • Analysera data för att skapa ett användarvänligt värde för verksamheter
  • Sammanställa material och göra nulägesanalyser av leveransen
  • Konsultera intressenter kring användandet av Splunk och utveckling av plattformen kopplat till framtida behov
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att utgå ifrån vårt svenska huvudkontor i Malmö, men till stor del befinna dig på plats ute hos våra kunder inom regionen. Du kommer att arbeta i kundspecifika projekt tillsammans med andra konsulter med specialistkompetens inom verktyget.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som kommer att trivas och prestera i rollen har någon av följande bakgrund:
  • Erfarenhet av att arbeta med Splunk (även ELK är meriterande), särskilt med ITSI
  • Erfarenhet inom administration och utveckling med linux/cloud/containers/automation
  • Erfarenhet som konsult (inte nödvändigtvis Splunk) med stort mått konsultmannaskap
  • Meriterande med erfarenhet att genomföra förändringsarbete i större organisationer och att hålla workshops
Skulle du beskriva dig själv som initiativtagare, ansvarsfull och analytisk? Trivs du dessutom i en kommunikativ och relationsskapande roll, där du agerar rådgivare och expert? Då tror vi att du är rätt person för rollen!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Johanna Gustafsson
Telefon 0701435906
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG IT
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 21 sept 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital