Redo att göra karriär?

Redo att göra karriär?

Ansök enkelt via mobilen eller datorn!

Vill du utvecklas och ha möjlighet att göra karriär som säljare på Sector Alarm? Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som säljare! Det går bra för oss på Sector Alarm och många vill ta del av våra tjänster. Malmö är ett av våra expansiva områden där vi växer som mest. Därför vi vill nu utöka vårt framgångsrika team i Malmö med ytterligare en säljare på heltid, fem arbetsdagar i veckan.

I denna rekryteringsprocess lägger vi framför allt fokus på dina personliga egenskaper och vi värderar din motivation samt inställning till att bli bättre! Du bör vilja arbeta i en social miljö, där möten med kunder och samarbete med kollegor är en stor del av din vardag. Om detta överenstämmer med dig är du den vi söker!

Vi har blivit utsedda till årets Karriärsföretag för sjätte året i rad. Som anställd kommer du att ta del av vårt utbildningsprogram, Sector Way Academy och få de verktyg som behövs för att lyckas - vi satsar på dig och din utvecklingspotential.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som säljande säkerhetskonsult innebär framför allt försäljning men även service, rådgivning och möten med nya människor. Du kommer ansvara för att boka och genomföra kundbesök där du tillsammans med kunden går igenom våra tjänster och produkter samt deras specifika behov och intressen. Vår säljchef är dagligen med på kundmöten för att stötta, peppa och följa din utveckling hos oss.

Kvalifikationer
  • Du talar svenska obehindrat
  • Du kan arbeta på heltid
  • Du kan arbeta på eftermiddagar och kvällar
  • Du är prickfri i polisens belastningsregister
Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Vi arbetar med en fördomsfri rekryteringsprocess där vi som första steg kontaktar samtliga kandidater via en kortare telefonavstämning. Ha därför telefonen redo!

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Robin Persson på (robin.persson@sectoralarm.se)
Mer info
Kontaktperson Robin Persson
Telefon 031-809530
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.