Ljusdesigner/Sales support till satsning i Malmö

Ljusdesigner/Sales support till satsning i Malmö

Brinner du för ljusdesign och är en stjärna på projektarbete från start till slut? Schréder etablerar sig nu i det framväxande affärsnästet Hyllie i Malmö och söker dig som vill arbeta med ljussättning i utomhusmiljö och kundrelationer, i en dynamisk och internationell organisation.

I den här rollen arbetar du tätt tillsammans med säljorganisationen, andra servicefunktioner och kommer att rapportera till Michael Ferm som är Country Sales Manager som närmsta chef.

Schréder ljussätter över hela världen och på den svenska marknaden har vi skapat lösningar för bland annat Förbifart Stockholm, Västlänken i Göteborg och Hyllie i Malmö. För att fortsätta resan i Sverige söker vi dig som har ett genuint intresse för ljussättning och att driva dina projekt tillsammans med oss och våra kunder. Du trivs i en internationell miljö och har en förmåga att se utanför boxen.

Låter detta intressant? Sök redan idag!

Arbetsbeskrivning:
Hos oss får du arbeta med ljusdesign från första kontakt med kund till slutfört projekt. Det är därför viktigt att du drivs av kundrelationer, har ett starkt lösningsfokus i samråd med kund och sitter på stor kunskap om belysningsmarknaden.

Som ljusdesigner stöttar du säljorganisationen i kommunikation med kund och är ett bollplank med din tekniska kunskap. Tillsammans med andra funktioner tar du emot anbud och svarar på dessa. Du skapar order i Axapta, förbereder offerter och tar fram produktspecifikationer, mot både kund och kollegor. Du tar fram beräkningar och ansvarar för att specifikationer överensstämmer med beställning och anbud.

Du arbetar som support gentemot kund och svarar på inkommande tekniska frågor, tar fram produktinformation till kund och säljteam.

Schréder arbetar globalt, det är därför viktigt att du har lätt för att arbeta i en internationell miljö. Tjänsten kommer innebära att du deltar vid utbildningar och andra affärssammankomster utomlands när så behövs.

Kvalifikationer:
Du förväntas ha en akademisk utbildning inom ljusdesign eller industriell design. Vi ser gärna att du har minst 2-5 års erfarenhet i liknande roll men så länge du har rätt driv välkomnar vi din ansökan. Saknar du utbildning ser vi att du har mångårig motsvarande yrkeserfarenhet. Vi tror att du har dokumenterad erfarenhet, med fördel av utomhusbelysning. Du har teknisk kunskap vad gäller elektriska komponenter, fotometri samt LED.
  • Krav: Goda kunskaper i Office-paketet, Dialux Evo och Relux
  • Du förväntas tala och skriva flytande svenska & engelska medan andra nordiska språk är en merit
  • Meriterande är kunskaper i större CRM eller ERP system, med fördel i AX
För att lyckas i den här rollen ser vi att du arbetar proaktivt, är självgående och strukturerad, trivs i en dynamisk arbetsmiljö och har en

Om Schréder:
For 111 years, Schréder has been designing lighting solutions - from motorways, tunnels, residential streets and pedestrian areas - to monuments and more. Schréder is the global identity of over 35 intensely local companies. We work with our partners to create practical, sustainable and beautiful lighting solutions tailored to locations from Rome's Coliseum to the Channel Tunnel. We strive to manufacture closely to the customer, with multiple factories in Europe and beyond. Our sales staff have strong relationships with partners, infrastructure providers and companies. As such, they understand clients' needs in terms of efficiency, sustainability and budget. We also take care of ecosystems, working to develop lighting solutions that don't disrupt the environment. https://www.schreder.com/

Sista ansökningsdag: 26 november 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Omfattning: Heltid med start februari/mars 2019.

För information: Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Therese Roos på 0708-296830, therese.s.roos@randstad.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Designer, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 26 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.