Operativ serviceman

Operativ serviceman

Scapa Företagsservice AB befinner sig i en spännande fas och söker nu dig som vill jobba brett inom servicemanagement med mycket eget ansvar.

Om Scapa Företagsservice AB
Scapa är ett innovativt serviceföretag som inriktar sig mot företagsmarknaden i Skåne. Vi brinner för att leverera trendiga, funktionella och kostnadseffektiva arbetsmiljöer till alla våra kunder och samarbetspartners. Vi lyckas med detta genom vårt unika sätt att synkronisera och anpassa våra servicetjänster med tillhörande produkter. Servicetjänsterna byggs upp av våra fyra affärsområden:
  • Vaktmästeriservice
  • Kaffeservice
  • Städ- och Hygiensservice
  • Inredning och Teknik
Våra kunder är allt från ägarledda fåmansbolag till börsnoterade. Vi gör ingen skillnad. Vår prestigelösa företagskultur kommer från vår platta organisation. Stämningen är familjär och beslutsvägarna korta - oberoende roll inom företaget så jobbar vi alla för att säkerställa högsta upplevda kundnöjdhet.

Arbetsuppgifter
I rollen som serviceman hos oss så kommer du att genomföra olika typer av serviceuppdrag åt våra kunder, både återkommande på veckobasis men även att avhjälpa uppdrag efter behov. Uppdragen är allt från sedvanliga vaktmästare-göromål, bud, enklare monteringar till inköp och leverans av varor. Du kommer även att vara aktiv i de säljande relationer som underbygger utökandet av vårt tjänsteutbud hos främst befintliga kunder.

Vi söker dig som
För dig är det lika självklart att ge bästa service till våra kunder, som att vara positiv och lyhörd. Du är lösningsorienterad och räds inte att hugga i där det behövs. Du behöver även vara "hobby-händig" och ha grundläggande kunskaper om infästning. Att vara flexibel och snabbt kunna ställa om planer och prioriteringar är nyckelegenskaper för att trivas och verka väl i denna roll. Då stor del av arbetet innebär kommunikation så är det ett krav att du kan uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift.

Övrig information:

Placering: Malmö
Krav: Körkort B
Omfattning: Heltid
Lön: efter överenskommelse
Tillträde: efter överenskommelse
Ansökan: Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till jobba@scapa.nu senast 2021-11-02.

Märk mailet "Serviceman" i ämnesraden. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Frågor om tjänsten besvaras av Kenneth Reynolds på 0735-12 15 28. www.scapa.nu

Vi välkomnar sökande som kompletterar företaget avseende erfarenhet, jämställdhet och mångfald och vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och hur de kompletterar vårt härliga gäng.

Vi undanbeder oss all kontakt av annonsförsäljare, rekryterings och bemanningsbolag.

Sökord: Service Management, kundservice, vaktmästare, serviceman
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 nov 2021 (44 dagar kvar)