Arbetsledare sökes till Scapa Företagsservice i Malmö 

Är du en affärsfokuserad och relationsskapande person som gillar att leda människor? Håller du en hög servicenivå som bidrar till att du underlättar vardagen för dina kunder? Trivs du dessutom i ett företag med familjär känsla, högt i tak och som värderar gemenskap samt där du får utvecklas i din roll som ledare? Då ska du söka denna spännande tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Arbetsledare kommer du att ha personalansvar för 15 medarbetare på Scapas Städdivision. I personalansvaret ingår det att se till att den dagliga verksamheten flyter på som den ska, skapa arbetsschema, rekrytera och introducera ny personal. Du ansvarar för företagets kunder genom att aktivt arbeta med kundnöjdhet i form av uppföljning, avstämning samt säkerställning av utfört arbete hos kund. Du behöver vara bekväm med att kontakta nya kunder, men även bearbeta befintliga kunder, då du i din roll är med och bidrar till verksamhetens utveckling. Rollen innehåller också en administrativ sida där du hanterar prissättning, offertskrivning, uppdatering av avtal samt fakturering. 

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:

  • Ansvarig för den dagliga driften, planering samt optimering av personalens arbetsscheman.
  • Rekrytering och introduktion av nya medarbetare. 
  • Uppföljning, avstämning samt säkerställning av kvalitén i utfört arbete hos kund.
  • Nykundsbearbetning samt bearbetning av befintliga kunder.
  • Prissättning, offertskrivning, uppdatering av avtal samt fakturering.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Scapa Företagsservice söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i städbranschen, som har service ut i fingerspetsarna samt gillar att ha personalansvar. För att trivas i rollen behöver du tycka om att arbeta med människor, att ta ansvar och att arbeta aktivt och engagerat för att uppnå goda resultat och ett välmående team. Vidare behöver du känna dig bekväm med att hantera olika arbetsmoment samtidigt och snabbt kunna styra om när stunden kräver det utan att tumma på kvalitén. Du är strukturerad, lösningsorienterad och din vilja att utvecklas samt din nyfikenhet hjälper dig framåt. 

Viktigt för tjänsten:

  • Erfarenhet av städbranschen.
  • Meriterande med utbildning i SRY eller INSTA 800.
  • God dator- och systemvana, meriterande med erfarenhet av Pyramid affärssystem. 
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • B-körkort.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Arbetsledare är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Scapa Företagsservice på deras kontor i Malmö. Du ingår i ett mindre team som värderar en god gemenskap och som tillsammans arbetar för att driva bolagets fortsatta tillväxt. Arbetstiderna är måndag - fredag klockan 7:30-16:30. För rätt person finns på sikt mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. 

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Erica Miller på via 0738-617275 eller erica.miller@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.scapa.nu
Sista ansökningsdag 15 dec 2022 (15 dagar kvar)