Driven säljare för golvslipmaskiner, slipverktyg och industridammsugare.

Driven säljare för golvslipmaskiner, slipverktyg och industridammsugare.

Tjänstebeskrivning

Vill du vara med och driva försäljningen av golvslipmaskiner, slipverktyg och industridammsugare i ett stabilt bolag med snabb tillväxt?

Vi söker nu en driven fältsäljare i första hand till region Skåne, Småland och Halland.
I din roll arbetar du självständigt och strukturerat för att söka upp, bearbeta, demonstrera och skapa samarbeten med befintliga och nya potentiella kunder. Typiska kunder är byggmaskinuthyrare, golvläggare av industrigolv, rivare & sanerare, betonghåltagare bl.a. Du driver på egen hand hela försäljningsprocessen från kontakt till uppföljning och avslut. Du får ett stort eget ansvar med goda möjligheter att påverka ditt dagliga arbete. Vi ser gärna att du har ett brett kontaktnät och vet hur man skapar långa affärsrelationer. Du sporras av utmaningar, har lätt för att samarbeta och är nyfiken och postiv till din natur. Du behöver inte nödvändigtvis ha arbetat med försäljning innan, även om det är meriterande, utan kan även idag vara exempelvis golvläggare med viljan att utvecklas i en säljarroll. Det viktigaste är dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Du bör ha:
 • dokumenterad säljerfarenhet.
 • kunskap/erfarenhet av uppsökande försäljning.
 • teknisk utbildning eller tekniskt intresserad.
 • god datavana.
 • ett kreativt och drivande arbetssätt.
 • förmågan att se kundens behov.
Du har körkort och lust att resa, med 3-4 övernattningar varannan vecka.
En tjänsteskåpbil ingår i jobbet så att du kan ha med dig maskiner för demo.

Extrra meriterande:
- är om du har branscherfarenhet.

Egenskaper

Som person är du:
 • stresstålig och strukturerad.
 • bra på att bygga långsiktiga relationer.
 • serviceminded.
 • hungrig på att visa resultat och gillar att göra avslut.
 • tekniskt intresserad.
 • kreativ och proaktiv med ett drivande sätt.
VI KAN ERBJUDA DIG:
 • goda villkor med fast lön plus provision.
 • möjligheter att utvecklas tillsammans med företaget.
 • stort eget ansvar med möjlighet att påverka ditt dagliga arbete.
 • att komma till ett framgångsrikt företag som kommer att satsa på dig och din framtid.
Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gunde Algebäck, telefonnummer 0709-95 21 90, på TEMP-TEAM.

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i närmare 40 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 6 juli (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scanmaskin är tillverkare av golvslipnings-, ytbehandlings- och poleringsutrustning. Vi har ett brett sortiment av slip-och polermaskiner, stoftavskiljare och verktyg. Scanmaskin har på senare år blivit en av Sveriges marknadsledande företag inom branschen med en kraftig tillväxt över hela världen tillsammans med vårt återförsäljarnätverk.
Alla våra slipmaskiner och industridammsugare produceras i vår anläggning i Lindome, i utkanten av Göteborg, där du även finner vårt huvudkontor. Vi är ca 25 anställda på vårt huvudkontor i Lindome, men har även andra säljkontor i Skandinavien och USA.
Vårt systerbolag Scanmineral är en komplett leverantör av alla typer av filler till fogfria industrigolv och levererar infärgad industrisand, till hela Norden, övriga Europa samt USA.
Vi drivs av att tillhandahålla högkvalitativa produkter som ger våra kunder tillförlitlighet, flexibilitet och låga underhållskostnader. Våra slipmaskiner är helt byggda i stål utan onödiga plastdetaljer men med teknik i framkant som hjälper våra kunder i deras dagliga verksamhet.
På Scanmaskin arbetar vi ständigt med att förbättra våra produkter och kundrelationen och verklighetsförankring är en mycket viktig del i detta arbete.