Master Data Administratör

Master Data Administratör

Scandinavian Cosmetics är ett av de ledande företagen inom försäljning, marknadsföring och distribution av välkända varumärken inom den svenska skönhetsindustrin. Vi är engagerade i våra kunder och vår portfölj av attraktiva varumärken. Med positiv inställning, kunskap och passion bygger vi långvariga relationer. Vi är en attraktiv affärspartner som är med och driver marknaden.

Vill du vara med och utveckla vårt bolag? Vi söker nu efter en Master Data Administratör som kommer att ingå i vårt Kommunikationsteam. Scandinavian Cosmetics är i en spännande tillväxtperiod där du kommer att få möjligheten att ingå i ett flertal pågående projekt och ansvara för att utveckla dataprocesser för content i världsklass.

VAD INNEBÄR ROLLEN?
Som Master Data Administratör förväntas du vara väldigt flexibel och tycka om att strukturera och effektivisera vår masterdata. Du kommer bland annat att ansvara för:
  • Bolagets master data och säkerställa kvaliteten på produktdata i PIM-systemet.
  • Export/import av produktdata i PIM-system.
  • Datakvalité samt hur produktdata underhålls.
  • Kravställa och utforma datastandarder mot leverantör.
  • Utveckla och effektivisera arbets- och dataprocesser för content i världsklass.
  • Utveckla interna arbets- och dataprocesser inom och utom avdelningen.
  • Delta och vara drivande i integrationsprojekt.
DIN ERFARENHET
Vi tror att du har en för rollen relevant utbildning eller att du på annat sätt har byggt upp din kunskap inom dataprocesser och PIM-system. Vi tror att du har jobbat operativt med datahantering under ett flertal år och att du har projekterfarenhet av processförbättringar. Det viktigaste är dock att du har ett stort intresse av att driva och förbättra det digitala arbetet både intern och externt. Du delar vår passion om att erbjuda en kundupplevelse i världsklass.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är engagerad, noggrann och positiv med en stark vilja att driva ständig förbättring. Du har ett nyfiket förhållningssätt till utmaningar och är mån om att utveckla såväl dig själv som bolaget. För att trivas hos oss tror vi även att du är en person som vill vara i ett snabbfotat och dynamiskt arbetsklimat med korta beslutsvägar där möjlighet till påverkan är stor. Du är flexibel och kan anpassa dig men förstår samtidigt vikten av struktur för ett lyckat arbete. Du trivs med att jobba självständigt i en roll där du har möjlighet att påverka och utveckla. Du är en lösningsorienterad och processinriktad person med god förståelse för teknisk drift. Du har mycket goda kunskaper inom Excel och erfarenhet av PIM -system eller liknande datahantering av content. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av e-handel.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
En spännande arbetsplats med möjlighet att växa och utvecklas. En arbetsplats där engagemang och samarbete genomsyras i allt vi gör. Vi är stolta över våra 4 värderingar, Engagemang, Ledarskap. Samarbete och Utveckling. Vi är engagerade i vårt arbete och bryr oss om varandra och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

NYFIKEN?
Så roligt! Skicka in din ansökan genom att fylla i vårt formulär på vår karriärportal. Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande men annonsen kommer att vara publicerad till den 30 september.

Om du har några frågor gällande rekryteringen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Martin Skoog (martin.skoog@scandinaviancosmetics.se) eller HR Chef Anna Orup (anna.orup@scandinaviancosmetics.se )

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.scandinaviancosmetics.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)