Underhållsmekaniker till Santa Maria!

Underhållsmekaniker till Santa Maria!

Ingress

Vi söker just nu efter en Underhållsmekaniker till Santa Maria i Landskrona. Vi letar efter dig som tycker om att arbeta med förebyggande underhåll, är stresstålig och trivs med att arbeta självständigt!

På företagets anläggning kommer du att vara en viktig spelare i ett teknikteam där initiativförmåga, engagemang och laganda är nyckeln till framtida utveckling.

Du blir en av teknikavdelningens representanter gentemot produktionen vilket kräver ett bra ordningssinne, lyhördhet, öppenhet men samtidigt en förmåga att självständigt kunna prioritera och ta eget ansvar för olika tekniska insatser.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara mekaniska, även automations & el-inriktade arbetsuppgifter kan förekomma. Känner du igen dig och vill du vara med på Santa Marias fortsatta utveckling, sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Underhållsmekaniker på Santa Maria ska du kunna identifiera problem samt förbättringar i maskinerna.
Felsöka och åtgärda mekaniska och elektriska fel och avbrott i processen är en del av din vardag.
Du kommer att arbeta som ett stöd till Produktionsteknikerna.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har:
  • Erfarenhet av förberedande underhåll
  • Mekanisk kompetens och intresse
  • Erfarenhet av att arbeta med underhåll i en livsmedelsindustri
  • Erfarenhet av svets, svarv, fräs är önskvärt
  • Erfarenhet av att jobba i Underhållssystem, typ API Pro, eller liknande
Som person är du strukturerad och metodisk, du är lösningsorienterad och trivs med att arbeta med ständiga förbättringar. Du tar gärna egna initiativ och trivs med att driva och slutföra många olika projekt. För att lyckas i rollen som Underhållstekniker har du erfarenhet av både mekanik och elektronik.

Din förmåga att kommunicera på både svenska och engelska är mycket god.

Om företaget

Att arbeta på Paulig innebär att man förenas i strävan att utforska de bästa smakerna. Det är ett familjeägt internationellt livsmedelsföretag, grundat 1876 och kända för kvalitetsprodukter inom Kaffe, Mat, Kryddor och Snacks. Produktsortimentet inbegriper välkända varumärken som Paulig, Santa Maria, Risenta, Gold&Green och Poco Loco. Koncernen har cirka 2 000 medarbetare i 13 länder och nettoomsättningen uppgick år 2017 till 929 miljoner euro.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 apr 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Malmö. Vi arbetar med bemanning och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal, lager och logistik till tjänstemän. Vi arbetar i Malmö med omnejd med en stark närhet till våra kunder och konsulter, men finns i hela Norden. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad.

För mer info gå in på Otiga.se