Arbetsledare mekanik/Malmö

Arbetsledare mekanik/Malmö

I rollen som arbetsledare mekanik i Malmö kommer du att ansvara för verkstadsproduktion, kundkontakt, resursfördelning och påverka flödet i verkstaden. Planeringen av uppdrag, aktiv arbetsledning, uppföljning med kontroll av kvalitet och löpande administration samt tf.platschef.

Vi söker dig som är en utpräglad servicemänniska med ett välutvecklat ordningssinne, du har en flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter helst från verkstadsbranschen eller motsvarande. Du har en god datavana och dokumenterad från arbetsledande uppgifter.

Erfarenhet från tunga fordon är klart meriterande för tjänsten.
Mer info
Kontaktperson Kenneth Thaawo
Telefon 0706194065
Email Mejla Kenneth Thaawo
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sandstromscenter.se
Sista ansökningsdag 13 sept 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet.

Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité. Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå.

Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang. Vi är idag cirka 100 anställda i koncernen med en omsättning runt 155 miljoner.

Vi befinner oss nu i en expansiv fas och företaget behöver fler medarbetare för att tillgodose de tillströmmande kundernas behov på bästa sätt. Vi erbjuder dig bra utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö.