Servicetekniker

Servicetekniker

Du har erfarenhet av servicearbete och letar efter en långsiktig och utvecklande karriärmöjlighet. Du kommer att vara en mycket viktig del i vår verksamhet och ansiktet utåt mot våra kunder. Du kommer arbeta i vårt serviceteam där du rapporterar till vår servicedirektör.
Huvuduppgiften är att underhålla och utveckla verksamheten och nå uppsatta mål. Planering, servicearbete och teknisk support är en stor del av din dagliga verksamhet.
Arbetet består främst av att planera uppdrag, boka uppdrag, beställa material, utföra service och dokumentera. Att guida befintliga och nya kunder tex installatörer och kyltekniker i att välja rätt produkter för rätt applikation ur ett tekniskt & regulatoriskt perspektiv samt informera om lokala och internationella bestämmelser som bestämmer hur, när och var dessa system ska byggas uppfylls.
Köldmediedetektering är fortfarande inte en mogen kunskap inom branschen och därför finns det behov av utbildning och guidning.
Du kommer arbeta som resande servicetekniker vilket innebär ca 50-70 övernattningar per år, främst i Sverige. Uppdrag utomlands kan också bli aktuellt.
Arbetet erbjuder stor självständighet och mycket eget ansvar.

KANDIDATEN
Kvalifikationer och personliga egenskaper:
  • El-teknisk bakgrund inom styr/regler/automation, gärna inom kyla.
  • Tekniskt intresserad och vill lära sig mer.
  • Social, serviceinriktad samt strukturerad
  • Flexibel och ha en förmåga att hålla i flera bollar i luften samtidigt
  • Behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift samt goda kunskaper i Officepaketet och är snabb på datorn.
  • Kunna läsa och förstå ett el-schema
  • Kunna vara på resande fot i 1-5 dagar i rad på uppdrag
  • Kunna ta stort eget ansvar och kunna arbeta självständigt
  • Har ca 5års erfarenhet av liknande arbete som servicetekniker

UTBILDNING
Teknisk inriktning tex Kylteknik, El-Automations, styr-regler utbildning (gymnasial)

VI ERBJUDER
Vi ger dig ett stimulerande, utvecklande samt självständigt arbete inom ett företag under expansion.
SAMON är övertygad om att fantastiska resultat kommer från fantastiska människor. På grund av detta har vi blivit certifierade av Great Place to Work, med ambition om att skapa Sveriges bästa arbetsplats inom små- och medelstora företag.
I förlängningen kommer denna position innebära stora möjligheter till avancemang i organisationen.

ANSÖKAN
Sök så snart som möjligt, så vi vill gärna ha din intresseanmälan med bifogat CV omgående. Då vi löpande utvärderar de ansökningar vi får in och tilldelar tjänsten så snart vi hittat rätt person vill vi gärna ha din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt. Skicka din ansökan via e-postadressen nedan.

KONTAKT
För mer information kontakta: Besk gärna vår hemsida: samon.se och LinkedIn
André Lagesson
E-mail: andre.lagesson@samon.se
Mer info
Kontaktperson Andre Lagesson
Telefon +46-40-155 859
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.samon.se/
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SAMON är ett globalt välrenommerat tillverkningsföretag för detektering av köldmediegas i Vellinge söder om Malmö.
SAMON AB grundades 1990 och har sedan starten arbetat med gasdetektering, främst för kylindustrin men även inom andra områden där skadliga eller farliga koncentrationer av gaser kan förekomma. Ett exempel på användningsområde utanför kylbranschen är behovsstyrd ventilation för garage. SAMON AB ägs av en nordisk investeringsfond med fokus på långsiktig hållbar tillväxt.

SAMONs gasdetektorer för kylapplikationer används både för landbaserade och maritima applikationer. Sedan starten har
SAMON levererat mer än 250 000 detektorer till kyl- och VVS-industrin globalt, vilket gör oss till en av de ledande tillverkarna över hela världen.

Företaget har mer än 85% av sin försäljning utanför Sverige. Bland kunderna finns företag som Unilever, Nestlé, Johnson
Controls, Beijer Ref, Carlsberg, Coca Cola och Arla Foods.

SAMON utvecklar och tillverkar produkterna i en specialanpassad fabrik och vi lägger stor vikt vid att alltid leverera högsta kvalitet för att möta eller överträffa våra kunders förväntningar.

Sedan några år har vi utökat och mångdubblat försäljningen, just nu är vi inne i en extra spännande period då kraven skärps inom kylbranschen vilket ställer allt tätare krav på användningen av våra produkter.

SAMON är idag verksam genom kunder och leverantörer i stora delar av världen och en stor anledning till vår framgång kommer från att vi sätter högt värde på mångfald och ser därför gärna sökande med en varierad typ av bakgrund och erfarenheter.