2nd line Supporttekniker till Saldab

2nd line Supporttekniker till Saldab

Saldab expanderar och söker nu Supporttekniker till deras 2nd line support. Har du några års erfarenhet av 1st line support eller arbetar för närvarande i en 2nd line och vill ut på nya utmaningar, kan du vara den vi söker! Saldab erbjuder en spännande arbetsplats med varierande kunder och bra utvecklingsmöjligheter. Vill du varje dag mötas av engagerade kollegor där du har möjlighet att utveckla din kompetens vidare, kan Saldab vara företaget för dig!

Om Saldab

Saldab är ett framstående IT-företag som tillhandahåller en innovativ och trivsam arbetsmiljö där det ges stor möjlighet till utveckling. Vi erbjuder kvalificerade utbildningar och certifieringar inom de senaste lösningarna och tillsammans med motiverande och högpresterande kollegor har du roligt på jobbet samtidigt som du ständigt utmanas i att leverera de effektivaste lösningarna till kund. Här ges du verkligen möjlighet att utvecklas och göra karriär.

Vi kan erbjuda dig

Saldab är ett framstående IT-företag som tillhandahåller en innovativ och trivsam arbetsmiljö där det ges stor möjlighet till utveckling.
 • Vi jobbar med några av Sveriges mest spännande företag och här ges det möjlighet att arbeta inom olika segment och branscher.
 • Vi tar vara på våra talanger och ser till att utveckla individen, både på lång och kort sikt
 • Vi erbjuder kvalificerade utbildningar och certifieringar inom de senaste lösningarna
Om rollen

Som Supporttekniker hos Saldab kommer du både att ta emot ärenden via telefon och mail samt vara ute direkt på plats hos kunder. Ditt arbete kommer bland annat att innebära ärendehantering och åtgärder enligt ITIL, bevakning, kvalitetssäkring, felsökning av hård- och mjukvara, backuphantering och installationer. Att hjälpa kunder faller dig därför naturligt och problemlösning är något du älskar!

Uppdraget är en del av vår konsultuthyrning. Du kommer vara anställd av Dfind IT och arbeta som konsult hos vår kund. Kundens intention är att du, efter ca 6 månader, ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Krav:
 • Minst 2 års erfarenhet av Service Desk
 • Goda kunskaper om Microsoft och Officepaketet
 • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
Du kommer arbeta med följande delar, därav är det meriterande om du har erfarenhet av följande:
 • Windows server
 • Citrix
 • Exchange
 • Ärendehanteringssystem
 • Remote telefonsupport
Vem är du?

Vi söker dig som är serviceminded, kommunikativ och driven. Du tar för dig i ditt arbete och gillar att utmana dig själv. Du är även strukturerad i ditt arbetssätt och vet hur man prioriterar med fokus på kvalitet. Du har en breda kunskaper inom IT och har ett pedagogiskt tillvägagångssätt när det kommer till att dela med sig av dessa. Låter detta som dig?

Ansök nu!

Låter det intressant? Vänta inte med att skicka in din ansökan via vår hemsida då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta kandidatansvarig: My Kellner på my.kellner@dfind.se eller 0703709688. Välkommen med din ansökan!

Hos Dfind IT blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och coachar dig i din utveckling.

Konsultrollen och omväxling i all ära, men din trygghet är förstås också viktig. Självklart har vi kollektivavtal, pension och försäkringar. Dessutom har du så klart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även möjlighet till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult!

Uppdragsgivare:
Dfind IT

Ort:
Malmö

Omfattning:
Heltid
Mer info
Kontaktperson My Kellner
Telefon 0703709688
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 28 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.