IT-konsult till Saldab IT Malmö

IT-konsult till Saldab IT Malmö

Vill du bli en del av ett företag där man sätter Dig som person i fokus. Ett företag där man värdesätter ditt driv, engagemang och viljan att utvecklas? Då är Saldab arbetsplatsen för dig!

Saldab är på stark frammarsch och söker nu en IT-konsult som som vill vara med och bidra till bolagets framgångar. Saldab har mer än 20 års erfarenhet av att leverera IT-tjänster och systemdrift. På Saldab älskar man att jobba med IT och teknik och att tillsammans med sina kollegor hjälpa kunderna utveckla sina verksamheter.

Denna rekrytering är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringen hanteras av Palm & Partners och anställning blir sedan direkt hos Saldab.
All kontakt under rekryteringsprocessen sker via Palm & Partners.
Palm & Partners är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är engagerade i varje enskild kandidat och att få hjälpa denna till nästa steg i karriären.

Arbetsbeskrivning
Då Saldab har kunder inom många segment och branscher finns möjligheten att anpassa dina uppdrag efter just din kompetens och ditt intresse. Oavsett om du är specialist inom ett visst område eller generalist ser Saldab till att just din kompetens kommer till nytta!
I stora drag består din roll av att:
  • Leverera förstklassiga IT-lösningar både internt och externt till kund
  • Agera rådgivare inom det område/områden du besitter kompetens inom
  • Genomföra tekniska installationer och implementationer
  • Arbeta i projektform
  • Vara Saldabs ansikte utåt och agera affärsmässigt gentemot alla du möter
Utvecklingspotential:

Saldab tar tillvara på talanger och ser till att utveckla individen, både på lång och kort sikt. Företaget erbjuder bland annat kvalificerade utbildningar och certifieringar inom de senaste lösningarna.

Erfarenhet
Vi söker dig med gedigen teknisk kunskap och förståelse för IT. Du har erfarenhet av att utveckla IT-miljöer med fokus på att omvandla teknik till nytta för en verksamhet eller användare. Kanske arbetar du som IT-konsult idag eller specialist på någon IT-avdelning eller inom något IT-segment.
Du har ett par års erfarenhet inom IT-branshen och fallenhet för tekniska lösningar. Framför allt besitter du ett stort intresse för IT och Teknik.

Framhäv gärna i din ansökan din kompetensnivå och/eller om du besitter specialistnivå på följande
Cisco, HP, Fortigate, Citrix, Microsoft
Switchning, routing, brandväggar, säkerhet, infrastruktur, vpn, vlan, telefoni, sip, procurve, RDP, ICA, Linux, SCCM, SCSM, SCOM, SCOR, Kaseya, Vsphere, vCloud Director, Veeam, phdvirtual, Esx, Hyper-v.

Även kompetens inom Office365, Amazon, AWS, och Azure är mycket meriterande.

Personliga kvalifikationer
Eftersom projekt ofta löper parallellt med varandra så ställs det höga krav på din förmåga att prioritera, koordinera och hålla god struktur i ditt arbete.
Du är en av företagets ansikte utåt och i din roll kommer det ställas höga krav på din förmåga att ge god service och agera professionellt i alla lägen. Du är utåtriktad, social och trivs att komma i kontakt med mycket människor och nya ansikten.

Lön och anställningsvillkor
Lön: Enligt överenskommelse.

6 månaders provanställning och därefter om alla parter är överens övergår anställningen till en tillsvidareanställning.

Tjänstgöringsort: Malmö

Ansökan
Ansökan sker via Palm & Partners hemsida: www.palmpartners.se eller direkt till ansvarig rekryterare Kerstin Åkesson kerstin.akesson@palmpartners.se

Startdatum
Omgående eller enligt överenskommelse

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Kontaktperson Kerstin Åkesson
Telefon 0704542867
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.