Franchisetagare till Salads and Smoothies!

Franchisetagare till Salads and Smoothies!

Ingress

Vi är intresserade av att etablera oss i flera stora till mellanstora städer runt om i landet. Känner du att din stad behöver en Salads and Smoothies och låter detta intressant för dig, tveka inte att höra av dig!

Vi söker dig som vill driva en egen restaurang inom hälsosegmentet men samtidigt ta del av alla de fördelar det innebär att tillhöra en franchise, så som gemensam marknadsföring och support, samlad erfarenhet och kunskap samt förhandlade råvarukostnader.

Dina arbetsuppgifter

Som franchisetagare till Salads and Smoothies får du, utöver tillgång till varumärket Salads and Smoothies, även tillgång till all den kompetens och erfarenhet vi samlat på oss under många år inom restaurangbranschen. Vi erbjuder dessutom en gedigen struktur som säkerställer att du som franchisetagare ska känna dig trygg i ditt dagliga arbete.
Det är du som driver och äger din restaurang.

Din profil

Som Franchisetagare till Salads and Smoothies bör du:
Ha en stabil ekonomi
Ha eget kapital samt möjlighet till ytterligare finansiering
Vara en driven entreprenör
Tycka om att möta och umgås med många olika människor
Drivas av att ge bra service och göra kunderna nöjda
Vara utåtriktad och social
Vara punktlig och noggrann

Finansiella förutsättningar:
Verksamheten skall drivas i ett aktiebolag
Investeringens storlek är främst beroende på den aktuella lokalens beskaffenhet. Det kan handla om allt mellan 500 000 - 1 500 000 kr
Royalty: 5 % på försäljningen
Marknadsföringsavgift: 1 % på försäljningen
Signing fee: 150 000 kr

Erbjudande

Som franchisetagare till salads and smoothies får du bland annat:
Projektledning vid uppstart
Stöd att planera, starta och utveckla din verksamhet
Tillgång till vår samlade kunskap
Ett nätverk att dela erfarenheter med
Gemensamt kassasystem
Gemensamt affärssystem
App med lojalitet
Färdigt samarbetsavtal med leverantörer av utvalda produkter
Utbildning
Löpande support
Gemensam marknadsföring
Produktutveckling
Konferenser och möten med andra franchisetagare
Enkel drift
Vinnare av Arla guldko 2012 för "Bästa snabbmål"

Om företaget

2009 öppnade Salads and Smoothies sin första restaurang i centrala Malmö. Det fanns då ett hål i marknaden när det kom till hälsosam snabbmat. Sedan dess visar de att det går att kombinera snabb, nyttig och god mat. De tycker att det ska vara enkelt att leva ett hälsosamt liv, som både smakar och gör gott.

De väljer sina råvaror med omsorg och deras färdiga livsmedel tillverkas antingen hos Smakverkeri, eller på plats i restaurangerna. Smakverkeri säkerställer att produkterna håller så hög kvalitet som möjligt för att ge deras gäster den bästa smakupplevelsen. Med rätt ingredienser, sina egna recept och tillredning på plats blir maten fräschare och godare. De tillverkar sina egna dressingar och tillagar alla kolhydrater. Brödkrutonger, granola, kallpressade juicer, frukost och nyttigt fika görs i restaurangerna. Deras rätter görs a la minute med hjälp av förpreppade råvaror så att väntetiden blir under minuten.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept 2020 (126 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Malmö. Vi arbetar med bemanning och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal, lager och logistik till tjänstemän. Vi arbetar i Malmö med omnejd med en stark närhet till våra kunder och konsulter, men finns i hela Norden. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad.

För mer info gå in på Otiga.se