Framgångsrika säljare till Safe Solution

Framgångsrika säljare till Safe Solution

Safe Solutions är bolaget som utvecklar och säljer Den Digitala Väktaren. En ronderande intelligent kamera på en 18 meter hög mast som övervakar och larmar utomhusområden likt en radar. Vi utmanar den befintliga säkerhetsbranschen med modern teknik som är överlägsen i alla väder och ljusförhållanden. Kort sagt, vi är experter på att skydda värden utomhus. Med externa investerare i ryggen, hårt arbete, vinnande kultur och brinnande engagemang de senaste två åren har vi dubblat vår omsättning år för år. 2019 har vi stora ambitioner med nya lokaler i Malmö och ny personal som vill vara med och bidra till ett tryggare och säkrare samhälle.

Alla som arbetar på Safe Solution tror genuint på att bevakning utomhus kan göras tryggare ur miljösynpunkt, tryggare i termer av arbetsmiljö för fysiska väktare, effektivare genom förkortad responstid för åtgärd vid incident men inte minst betydligt mer närvarande och proaktiv dygnet runt för våra kunders trygghet och säkerhet. Människor ska jobba där människor är bästa lösningen och teknik ska arbeta där teknik är bästa lösningen. På det viset tror vi på att digitalisering tar fram det bästa hos människan. Sedan firar vi när vi hjälpt en kund att avstyra brott eller bidragit till grip av inbrottstjuvar. Därför har vi ofta anledning att fira på Safe Solutions.

Arbetsbeskrivning
Du arbetar redan idag med uppsökande försäljning eller telefonförsäljning, men tycker inte det är tillräckligt och vill mer. Det som fattas är möjligheten!
Vi har möjligheten och söker tre nya säljare till Safe solution.

Safe solution växer starkt och har bestämt sig för att ta nästa steg, precis som du!

Vill du vara med på ett framgångståg och växa som person tillsammans med Safe Solution är detta rätt tillfälle. Starta 2019 med framgång och utveckling!

Safe Solution arbetar med digital bevakning och har en unik produkt som skapar större säkerhet och lägre kostnader gällande bevakning för deras kunder.

Anställningen kommer börja med intern utbildning för att sedan starta med försäljningen på egen hand. Safe solution tar fram leeds till dig för att boka besök, som du sedan själv genomför.

Det som krävs för att klara av tjänsten är att du har vana att arbeta med nykunds bearbetning, körkort, försäljningsvana med goda resultat sam att du har bestämt dig för att gå vidare i din karriär.

Vill du vara med i ett vinnande lag 2019? Sök då tjänsten

Utbildning
Du behöver erfarenhet från uppsökande försäljning eller försäljning via telefon sedan tidigare. Safe solution kommer utbilda dig på deras produkter och utveckla dig som säljare, men du behöver vara säljare från början för att klara av deras uppstartsprogram.

Erfarenhet
Tjänsten kräver erfarenhet från försäljning.

Personliga kvalifikationer
Du måste ha bestämt dig för att lyckas.

Lön och anställningsvillkor
hög fast lön samt bra provisionsprogram. Tjänstebil.

Ansökan
Vi kommer börja intervjua kandidater v 2019 och vill gärna att du skickar in din ansökan snarast. Safe Solution har valt att samarbeta med Palm & Partners i denna rekryteringen med kontaktperson Martin Andersson 0739 600 338.

Startdatum
januari eller februari beroende på uppsägningstid.

Uppdragslängd
tillsvidaretjänst.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 feb (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.