B2B-säljare till snabbväxande tech-bolag

B2B-säljare till snabbväxande tech-bolag

Safe Sky Industries expanderar och behöver fler i säljteamet! Vi söker dig som vill vara med om en spännande resa i vår globala expansion och bli en del i att driva försäljning som vår nya B2B-säljare.

Safe Sky industries utvecklar och säljer SaaS-lösningar till flygplatser. Våra potentiella kunder är alla flygplatser i världen. Vi är ett ungt företag men har redan lyckats etablera marknadsnärvaro och kunder i stora delar av världen.

Ditt ansvar är att initiera och driva försäljning gentemot nya kunder. Du blir en del i säljteamet och jobbar nära säljassistenter, andra säljare och seniora säljledare. Du jobbar både självständigt med dina egna prospekt samt som en del i teamet. Vi växer tillsammans.

Vi söker drivna och ambitiösa medarbetare som vill jobba med oss i vår ambition att sikta ännu högre och ytterligare öka vår höga tillväxttakt. Med sådan tillväxt vet vi i dag inte exakt vilka roller som kommer att skapasoch utkristallisera sig inom Safe Sky under de närmaste åren, men vi vet att med vår expansion kommer vi att behöva chefer, ledare och personer som kan och vill växa med oss i flera olika roller och delar av företaget.

Vad söker vi?

Sälj - Det är otroligt viktigt att du är affärsdriven och kan förstå kunden. Vi jobbar med ABM och relationsmarknadsföring, ofta med långa säljcykler där produkten är väsentlig för människors säkerhet inom flygindustrin. Det krävs att vi är experter inom försäljning och kan förvärva förtroende hos våra potentiella kunder. I rollen kommer du både att arbeta hands-on med att driva försäljning, löpande kontakt med leads för att underhålla relationen fram till ett avtal, hålla säljmöten och presentationer etc. Men rollen innebär även att du blir en del i det strategiska arbetet inom sälj-planeringen, marknad, produktutveckling etc.

Start-up och entrepenöriellt sinne - När man är inne i en tillväxt så som vi är kan vi lova att den ena dagen inte är den andra lik och det finns bara möjligheter! Även om vi lägger stort fokus på sälj så värdesätter vi en önskan och en nyfikenheten av att jobba med olika delar av utvecklingen på Safe Sky, samt ett sinne för affärsutveckling - från marknadsföring till utveckling av produkterna och kreativa arbetssätt. Här får du erfarenhet alla delar av hur man bygger ett globalt företag, samt kan vara både delaktig och utvecklas inom vilken del av företaget du vill. Tidigare erfarenhet av SaaS eller digitala lösningar är bra men absolut inte nödvändigt. Det viktiga är att du går igång på att möta kunder och driva utveckling och sälj.

Du som vi söker
 • Du är en enveten säljare
 • Du är envis, enträgen, uthållig och jobbar strukturerat
 • Du är har ett driv och engagemang
 • Du har 2-5 års erfarenhet av B2B försäljning – gärna på en internationell marknad
 • Du är en expert på presentationer och oerhört bekväm i säljsamtal
 • Du skriver, talar och presenterar ogenerat och obehindrat på engelska
 • Du är van vid att jobba med långa säljcykler
 • Du trivs i den entreprenöriella miljön som det är i ett ungt och snabbt växande företag
 • Övrig språk-kunskap utöver engelska är meriterande men inget krav

Övrig information
 • Start: så snart som rätt person identifierats
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
 • Ersättningen består av en fast (~30.000/mån) och en väl tilltagen resultatbaserad del
 • Placering: var du vill, men HQ är i Malmö

Om du är redo att växa med Safe Sky så tveka inte att ansöka. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Vi intervjuar och utvärderar löpande så sänd in din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Mer info
Kontaktperson Niklas Wadström
Telefon 010-1956040
Email Mejla Niklas Wadström
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://safe-sky.net/
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweden-based Safe Sky Industries is a world-renowned developer and provider of digital solutions for the aviation industry. The tools and solutions that Safe Sky develop aims to increase efficiency, improve safety and provide decision support.

Safe Sky originated as a conceptualization- and development-partner for actors within the aviation industry, developing concepts and products to digitalize tools and work-methods used for assessing and reporting airside conditions formerly performed manually, and to create digital decision-support systems

Safe Sky develops custom-built solutions by orders from clients as well as provides a range of generic tools aimed to boost and maximize operation.