Laboratoriechef till SYNLAB i Malmö

Laboratoriechef till SYNLAB i Malmö

Vill du arbeta inom Europas största laboratoriekoncern inom miljö- och livsmedelsanalyser? Här är möjligheten för dig!

Brinner du för analys inom livsmedel, vatten eller läkemedel och är redo för att anta ett nästa steg i din karriär? Till oss på SYNLAB söker vi dig som vill arbeta som Laboratoriechef till vårt laboratorie i Malmö! Här är möjligheten att vara med och utveckla SYNLAB:s verksamhet framåt och bidra till ökad kvalitetssäkring av livsmedel. Vill du vara med och påverka?

Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är möjligheten för dig som vill arbeta både operativt inom laboratorieproduktion samtidigt som du har ett strategiskt perspektiv där du får vara med och leda och utveckla verksamheten framåt. Som Laboratoriechef på laboratoriet i Malmö kommer du att erbjudas en roll där du får vara med och utveckla affärsområdet Livsmedel och sitta med i ledningsgruppen. Förutom det, erbjuder vi dig som anställd på SYNLAB:
 • Ett arbete som medverkar till en förbättrad miljösituation och till ett långsiktigt hållbart samhälle. Det tycker vi är viktigt!
 • Ett fokus på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter ständig förbättring - tillsammans!
 • Ett förmånligt erbjudande med fokus på friskvård och hälsa.
 • Möjlighet till utveckling, vi uppmuntrar kompetensutveckling och intern rörlighet.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Laboratoriechef kommer ditt ansvarsområde och arbetsuppgifter inkluderas av:
 • Övergripande ansvaret för laboratoriets personal, arbetsmiljö och resultat.
 • Säkerställa att avdelningen agerar utifrån SYNLAB:s värderingar samt utifrån de policys och riktlinjer som finns på företaget.
 • Definiera förbättringsmöjligheter och leda förändringsprocesser.
 • Agera utifrån ett coachande och situationsanpassat ledarskap samt agera ett gott föredöme för de anställda.
 • Bidra till ökad motivation genom ett inspirerande och individanpassat ledarskap, som uppmuntrar till kreativitet och nytänkande.
 • Skapa förutsättningar i arbetsgruppen som bidrar till goda relationer inom gruppen och även gott samarbete internt i organisationen.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Labbchef kommer du att arbeta i laboratoriet i Malmö och rapportera till Affärsområdeschefen för livsmedel. Du kommer att samarbeta tätt tillsammans med Sitechefen samt andra delar av organisationen såsom säljfunktion och kundtjänst. Du kommer att ha en Arbetsledare och en Kvalitetsansvarig som är direktrapporterande till dig och som du samarbetar med dagligen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en utbildning på högskola- eller universitetsnivå. Du har tidigare erfarenhet av att vara ansvarig för ett producerande laboratorie. Det är meriterande om du har kunskap inom ISO 17025 eller motsvarande krav för livsmedel. Du har tidigare erfarenhet av ledarskap och personalansvar med ett strategiskt ansvar för budget, arbetsmiljö, ekonomi och omkostnader. Det är viktigt att du tidigare har haft erfarenhet av att arbeta med affärssystem och känner dig bekväm med att arbeta med rapporter och analyser.

Som person söker vi dig som är:
 • Handlingskraftig och som arbetar med ett stort engagemang och med fokus på kvalitet.
 • Som brinner för personalledning och personalutveckling med fokus på varje individ.
 • Som kan kommunicera med sin personal på ett tydligt och effektiv sätt som bidrar till ökad motivation i arbetsgruppen.
 • Som är stabil och som bidrar till en trygg och lugn miljö på arbetsplatsen.
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Elin Öberg Mårtenzon
Telefon 0709379645
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 10 okt (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.