Avdelningschef till Suez Recycling AB i Malmö

Avdelningschef till Suez Recycling AB i Malmö

Vi söker en duktig chef/ledare till vår verksamhet i Malmö. Totalt sett består verksamheten av 50-60 personer, både tjänstemän och kollektivanställda. Du har tre driftledare till din hjälp. Hos oss arbetar många chaufförer med avfallstransporter även administratörer och transportledare. Nio personer är direktrapporterande till denna tjänst.

Arbetsuppgifter

Som avdelningschef är du direkt underställd Produktionschefen och ska se till att avdelningen sköts på ett bra sätt utifrån kunder, mål och riktlinjer. Det blir du som leder och motiverar vår personal att uppnå fastställda resultat- och verksamhetsmål. Du ansvarar för att se till att verksamheten sköts så optimalt som möjligt. Exempel på andra arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:

· Budget- och personalansvar

· Införa och upprätthålla företagets gemensamma ledningssystem

· Se till att verksamheten bedrivs efter gällande tillstånd och lagar, samt avtal och interna regler

· Göra underlag för investeringar

· Följa upp arbetsmiljö och genomföra
arbetsmiljöförbättringar

· Se till att personal har rätt utbildning och träning för sina uppgifter

Vem söker vi?

Vi söker någon med många års erfarenhet som ledare, troligtvis från någon form av transport eller logistikbransch, gärna återvinningsföretag. Detta är inte din första chefstjänst. Du är duktig på att få med dig dina medarbetare och leder på ett ödmjukt sätt. I vår verksamhet är det viktigt att du med lätthet skapar nätverk och kan kommunicera med alla på ett bra sätt. Vi ser gärna att du förhandlingsvana sedan tidigare då vi har en del uppdrag mot offentlig verksamhet och större företag. Vana vid fackliga frågor är nödvändigt.

Vad erbjuder vi?

Detta är en ansvarsfull och omväxlande tjänst i ett framgångsrikt företag. Verksamheten kännetecknas av en öppen och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner. Hos oss får du möjligheten att arbeta med omväxlande, intressanta och utmanande arbetsuppgifter i en stimulerande och internationell miljö.

Vi strävar alltid efter att vara en attraktiv arbetsplats som kännetecknas av att man har förtroende för ledare, är stolt över det man gör samt trivs med och respekterar människorna man arbetar med. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering i Malmö.

Vill du veta mer?

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med rekryteringskonsult Jenny Kullberg. Har du frågor om tjänsten ringer du 0734-15 98 60. Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till jenny@kullbergheadhunting.se så snart som möjligt, dock senast 23/8 2019 - vi arbetar alltid med löpande urval! Är det inte dig vi söker men du vet vem vi söker? Tipsa då om din kandidat med namn, telefonnummer och motivering på ovan mailadress. Rätt tips som leder till anställning belönas med en hittelön på 8000 kr.
Mer info
Kontaktperson Jenny Kullberg
Telefon 0734159860
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.suez.se
Sista ansökningsdag 23 aug 2019 (6 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SUEZ Recycling AB är en av de
största spelarna inom avfalls- och återvinningsbranschen. Med 1 100 kollegor utspridda i hela landet arbetar vi gärna över gränserna för att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna på området. Företaget ägs av det börsnoterade
SUEZ. Med fokus på avfallshantering och vattenrening är SUEZ ett renodlat miljöföretag med 95 000 medarbetare runt om i världen.


Personalen är vår viktigaste resurs. Något som också märks internt, inte minst genom det generösa klimatet. Det är ingen slump att vi satsar mycket på arbetsmiljöfrågor - det är viktigt att alla medarbetare har en