Teknisk montör / verkstadstekniker

Teknisk montör / verkstadstekniker

Din roll
  • STILL söker teknisk montör och verkstadstekniker till vårt verkstadsteam med placering på huvudkontoret i Malmö.
  • Teamets uppgift är att färdigställa nya fabrikstruckar genom montering av kundanpassade tekniklösningar samt att säkerställa driften av STILLs totala hyresflotta genom att serva, reparera och underhålla alla hyrtruckar samt att rekonditionera begagnade truckar som skall vidare ut på marknaden.
  • Genom att inneha spetskompetens inom el, diesel, hydraulik och mekanik kan vi leverera kvalitetstruckar till våra kunder.
Dina styrkor
  • Du som söker har tidigare arbetat som teknisk montör eller verkstadstekniker och har goda kunskaper i mekanik och hydraulik.
  • Du har en god servicekänsla, är noggrann och ansvarstagande.
  • Då arbetet innefattar en del arbete i datoriserade system krävs det även att du har god datorvana.
Hitta din plats i vårt lag!
Varför är vi en av världens ledande leverantörer av kundanpassade Intralogistiska lösningar för truckar, lagerteknik, mjukvara och tjänster? Eftersom vi har ett superlag! Varje position i vårt företag innehålls av rätt person och attraherar bra folk. Vi hjälper varandra och vårt lagarbete skapar perfekta lösningar! Du har möjlighet att spela på en mycket speciell plats hos ett enastående företag, där du uppmuntras att skapa nya personliga utmaningar varje dag. Ditt engagemang är det som räknas och vår framgång beror på dig. Följ med oss till toppen.

Vi letar efter key players, är du intresserad?
Välkommen med din ansökan, personligt brev med meritförteckning till cecilia.bohman@still.se. Frågor besvaras av Verkstadschef, Per Åberg, 0765 444 910, per.aberg@still.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.still.se
Sista ansökningsdag 30 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

STILL är ett av världens största truckföretag med säte i
Hamburg, Tyskland. Koncernen är ledande inom utveckling och produktion av högkvalitativ materialhanteringsutrustning och erbjuder sina kunder helhetslösningar. STILL Sverige AB, beläget med huvudkontor i Malmö, är ett helägt dotterbolag till STILL GmbH med ansvar för försäljning och service av koncernens produkter på den svenska marknaden.
Bolaget har växt kraftigt de senaste åren, tack vare stora försäljningsframgångar inom nyproduktion och eftermarknad. Den starka expansionen fortsätter och STILL
Sverige AB omsätter idag 330 MSEK i en organisation med 90 anställda.
Besök gärna www.still.se