Driven säljare till STILL Sverige i Malmö

Driven säljare till STILL Sverige i Malmö

Hitta din plats i vårt lag
Varför är vi en av världens ledande leverantörer av kundanpassade Intralogistiska lösningar för truckar, lagerteknik, mjukvara och tjänster? Eftersom vi har ett superlag! Varje position i vårt företag innehålls av rätt person och attraherar bra folk. Vi hjälper varandra och vårt lagarbete skapar perfekta lösningar! Du har möjlighet att spela på en mycket speciell plats hos ett enastående företag, där du uppmuntras att skapa nya personliga utmaningar varje dag. Ditt engagemang är det som räknas och vår framgång beror på dig. Följ med oss till toppen.

Din roll
Dina första sex månaderna på företaget inleds med ett introduktionsprogram på huvudkontoret i Malmö. Här kommer du att vara aktiv inom försäljningsavdelningens olika verksamhetsområden. Därefter kommer du att inleda din roll som säljare och ansvara för att underhålla och bygga upp STILLs kundplattform i alla relevanta branscher i regionen. Du kommer att säkerställa utvecklingen av STILLs marknadsandelar i distriktet och inneha yttersta ansvaret för kund och kundkontakter. Du hanterar kundfrågor samt avtalsförhandlingar snabbt och effektivt inom affärsområdena nya truckar, begagnade truckar och hyra.

Dina styrkor
  • Du som söker har dokumenterad säljerfarenhet och ett brinnande intresse för försäljning av tekniska produkter
  • Du är van att arbete i strukturerade säljprocesser och inte rädd för att sälja helhetslösningar som också inkluderar service
  • Du är noggrann och ansvarstagande samt driven och självgående
  • Du arbetar obehindrat med dator och Officepaketet och du har tidigare arbetat i CRM-system
  • Ditt tekniska intresse och dina tekniska kunskaper använder du gärna i ditt arbete
Kontakt
Välkommen med din ansökan, personligt brev med meritförteckning till cecilia.bohman@still.se.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linus Hylén på telefon 0702-450876 eller via mail, linus.hylen@still.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.still.se
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

STILL är ett av världens största truckföretag med säte i
Hamburg, Tyskland. Koncernen är ledande inom utveckling och produktion av högkvalitativ materialhanteringsutrustning och erbjuder sina kunder helhetslösningar. STILL Sverige AB, beläget med huvudkontor i Malmö, är ett helägt dotterbolag till STILL GmbH med ansvar för försäljning och service av koncernens produkter på den svenska marknaden.
Bolaget har växt kraftigt de senaste åren, tack vare stora försäljningsframgångar inom nyproduktion och eftermarknad. Den starka expansionen fortsätter och STILL
Sverige AB omsätter idag 350 MSEK i en organisation med 90 anställda.
Besök gärna www.still.se