Nyfiken och problemlösande Data Managementkonsult till SQL i Malmö

Nyfiken och problemlösande Data Managementkonsult till SQL i Malmö

Om jobbet

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att, för våra kunder, vara delaktig i hantering av anläggningstekniska produktdata.

I din roll som konsult konsoliderar och harmoniserar du data från olika verksamhetssystem och datakällor. Detta för att effektivisera informationssökandet och höja datakvaliteten. Detta betyder att du kommer att arbeta med bland annat databashantering och informationsinsamling, samt strukturerande av informationen.

Ditt dagliga arbete sker som regel i projektgrupper tillsammans med kollegor på vårt kontor eller på kundens arbetsplats.

Vem är du?

Som person är du strukturerad och har ett analytiskt tänkande, detta för att klara av rollen och de arbetsuppgifter du ställs inför. Du måste även vara serviceorienterad och gilla problemlösning då du har många samarbetsytor internt och ställs inför utmaningar dagligen!

Du trivs med högt tempo och är beredd på att resa om uppdragen så kräver. Du har en god förmåga att samarbeta och bidra till ett team, samtidigt som du trivs när du får mycket eget ansvar och möjlighet att påverka. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i urvalet. Att du passar bra in i teamet är för oss lika viktigt som dina erfarenheter.

För att trivas som konsult vet vi att det krävs ett brinnande engagemang för kundens situation och för att göra kunden nöjd. Du ska ha hög servicenivå, ta egna initiativ och alltid tänka ett par steg framåt i det du gör.
Som person värdesätter vi att du är utåtriktad, ansvarstagande, gillar att arbeta tillsammans med andra och har ett stort teknikintresse.

Dessutom ser vi det som meriterande att
  • du har intresse för teknik och är noggrann och strukturerad.
  • du känner till och har arbetat med underhåll alternativt servicesystem eller anläggningsregister.
  • du är lyhörd och ser möjligheter till förbättringar som hjälper både oss och våra kunder till smartare lösningar för effektiv informationshantering.
  • du har en teknisk utbildning och kanske har du också hunnit skaffa dig något års erfarenhet av att jobba med teknisk process- eller anläggningsdokumentation i någon form.
Vi erbjuder

Vi är en prestigelös arbetsplats där allas åsikter värderas lika. Hos oss erbjuds du en arbetsmiljö där du har möjlighet att utvecklas både personligt och kompetensmässigt. I våra inspirerande lokaler i Studiohuset nära Malmö C erbjuds du havsutsikt, hundsällskap och viktigast av allt; stöttande och roliga kollegor. Vi sätter stort värde i vår yrkesstolthet och är inte sena med att fira framgångar. Vår högsta prio är att alla våra anställda ska må bra. Man lever inte för att jobba, man jobbar för att kunna leva.

Känns det här spännande?

Då är du välkommen att söka genom att bifoga din personliga presentation länken ”Sök tjänst”. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Kimmehed jonas@sqlsystems.se. Har du frågor runt rekryteringsprocessen är kontakta Johanna Isberg på 0705-843383, johanna.isberg@roirekrytering.se.

Välkommen med din ansökan senast den 6 november! Urvalet kommer att ske löpande då vi har som mål att hitta rätt person så snart som möjligt!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 dec (31 dagar kvar)