SPI Global Play AB söker en Projektkoordinator Trainee

SPI Global Play AB söker en Projektkoordinator Trainee

Vi expanderar nu och söker nya medarbetare till vår projektavdelning i Malmö. Vi ställer höga krav på dig som sökande men vi erbjuder samtidigt ett utmanande arbete med stor utvecklingspotential i en internationell miljö.

SPI Global Play AB är den ledande producenten av koncept och produkter för upplevelsebaserade aktiviteter för barn och ungdomar i kommersiella miljöer. Vi planerar, designar, utvecklar och bygger allt ifrån den lilla lekbyggnationen till de stora upplevelsebaserade lekanläggningarna.
Vår affärsidé är att genom unik erfarenhet och kunskap erbjuda företag på den internationella marknaden kompletta koncept och produkter, vad avser lösningar för upplevelsebaserade aktiviteter för barn och ungdomar i kommersiella och offentliga miljöer.

Du finner mer information på www.spiglobalplay.com

Arbetsuppgifter

Projektkoordinatorsarbetet består av planering, genomförande samt uppföljning av projekt över hela världen. Du kommer att starta som trainee under överenskommen utsatt tid, där din uppgift är att assistera våra projektkoordinatorer, lära dig att arbeta med våra olika typer av projekt, för att sedan gå över till egna projekt.

Du kommer att arbeta med:
  • Logistik och resursplanering
  • Projektplanering
  • Inköp / Beställningar
  • Import / Export
  • Projektrealisering på plats
  • Projektuppföljning
Vi ser gärna att du redan har någon erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men det är inget krav. Du kommer att få en bred träning samt support från våra erfarna projektkoordinatorer och assistera dem i början. Efter ett tag kommer du att ha ansvar för egna projekt och jobba mer självständigt. Projekten innebär att ha kontakt och förhandla med olika leverantörer och våra produktionsenheter, ta hand om frakter, personal och projektplaneringen samt ge instruktioner på plats till våra installatörer.

Du ska jobba med projekt över hela världen. Det innebär att du ska ha möjlighet att resa internationellt för att kunna realisera och hantera projekten på plats.

Din profil

Du skall vara strukturerad och stresstålig, kunna jobba med många uppgifter och projekt samtidigt, ha en god planeringsförmåga för eget och andras arbete samt hålla deadlines. Det är viktigt att du är analytisk och lösningsorienterad, kan förutse hinder och problem samt fatta snabba men välgrundade beslut.

Vi förutsätter att du brinner för projektplanering, arbetar resultatorienterat och vill jobba i en internationell miljö. Du skall ha god servicekänsla samt ha lätt för att skapa goda relationer. Du är bra på Word och Excel samt behärskar engelska och svenska i både tal och skrift.
Som person är du självgående, bra på att kommunicera, samt har bra sinne för siffror och ekonomi eftersom du kommer att ha budgetansvar för projekten.

Det är ett krav att du har körkort och egen bil.

Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön
Fast månadslön

Ansökan

Ange referens: Projektkoordinator Trainee

Urval och intervjuer sker löpande. Markera mailet med namn och vilken tjänst du söker
(Projektkoordinator Trainee + 'Ditt Namn').
Vi tar emot ansökan via e-post: employment@spiglobalplay.com

Kontaktpersoner

Ansvarig Carolina Reutergard
employment@spiglobalplay.com
0709228400

Arbetsgivare

SPI Global Play AB
Mer info
Kontaktperson Carolina Reutergard
Telefon 0709228400
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.spiglobalplay.com/
Sista ansökningsdag 26 sept 2020 (1 dag kvar)