SOS-sjuksköterska till Malmö och Helsingborg

SOS-sjuksköterska till Malmö och Helsingborg

SOS Alarm larmar ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser dygnet runt, årets alla dagar. Dessutom bedriver SOS Alarm ett kommersiellt verksamhetsområde som arbetar med bland annat inbrottslarm, brandlarm, personlarm, hisslarm, kameraövervakning och driftlarm. Vi tillhandahåller kundorienterade jourtjänster såsom samhällsjourer, fastighetsjourer och entreprenörsjour, vilket nyttjas av kunder från såväl privata sektorn som offentliga sektorn. Utöver det har vi även en central roll i samhällets krisberedskap. Hos oss på SOS Alarm arbetar idag ca 1100 stolta SOS:are.

Brinner du för att göra skillnad för andra människor? Vi söker fler medarbetare som vill vara med och skapa ett tryggare Sverige för alla.

Vill du ha en utmaning där du får använda din breda kunskap och fingertoppskänsla samtidigt som du har möjlighet att bidra till utvecklingen av arbetet tillsammans med fantastiska kollegor? Har du förmågan att balansera förnuft och fakta med känsla i varje enskild situation? Är du en person som klarar hög stress, både i stunden men också under längre perioder oavsett tidpunkt på dygnet?

Tjänsten innebär i huvudsak telefonbedömning och triagering samt akutmedicinsk rådgivning i väntan på ambulans. Du pratar med patienter som ringt 112 på grund av sjukdom eller skada och variationen på ärendena är stor. Du bedömer patienter i alla åldrar med varierande hjälpbehov; medicinska tillstånd, kirurgiska sjukdomar, ortopediska skador, hjärtstopp, trauma, gyn och obstetrik. Arbetet innefattar samverkan med såväl interna som externa aktörer, till exempel ambulanssjukvård och hemsjukvård.

Vi erbjuder en heltäckande introduktion där du alternerar mellan utbildning med handledare på hemmacentral och kurstillfällen på vår utbildningsenhet i Stockholm. På grund av rådande situation kan hela utbildningen komma att förläggas till hemmacentral i Malmö och/eller Helsingborg.

Vem är du?
För att arbeta som sjuksköterska hos oss behöver du ha en svensk sjuksköterskelegitimation, tala flytande svenska, ha goda kunskaper i engelska och gärna fler språk. Du behöver kunna arbeta strukturerat och metodiskt och vara trygg i dig själv och din kompetens. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet från akutsjukvård och/eller prehospital vård. Likaså är erfarenhet av telefonbedömning meriterande.
Som SOS-sjuksköterska har du en dygnsgående tjänst med möjlighet att påverka ditt eget schema.

Se gärna filmen där vår SOS-sjuksköterska Marie beskriver sitt arbete och lyssna på podden sjuksköterskesnack för att höra hur en arbetsdag som SOS-sjuksköterska kan se ut. http://sjukskoterskesnack.libs...

Hos oss är våra värderingar, Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande, något som genomsyrar hela kulturen på SOS Alarm och att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss!

Ansökan
Vi söker sjuksköterskor till både Malmö och Helsingborg.

Låter SOS Alarm som en plats för dig? Urval sker löpande men vi vill såklart ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du inleder din anställning med en internutbildning med full lön och denna startar i september Har du frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta Gruppchef Ia Fallenius via mail till ia.fallenius@sosalarm.se.

SOS Alarm genomför säkerhetsprövning med registerkontroll på sin personal enligt kraven ur säkerhetsskyddslag (2018:585). Även en kontroll enligt Lag (1974:191) om bevakningsföretag utförs och är aktiv under anställningsperioden. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning.
Mer info
Kontaktperson Ia Fallenius
Telefon 0725019735
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SOS Alarm har en unik verksamhet. Dygnet runt, året om hanterar vi larm och koordinerar hjälpresurser vid olyckor, kriser och störningar i samhället. I nära samverkan med våra kunder och partners stärker vi den svenska trygghetskedjan. SOS Alarm ägs av oss alla gemensamt - genom staten och alla Sveriges Kommuner och Regioner. Tillsammans skapar vi ett tryggare Sverige för alla, nu och i framtiden.