Verksamhetscontroller till Heimstaden i Malmö

Verksamhetscontroller till Heimstaden i Malmö

Heimstaden är ett ledande fastighetsbolag i Europa med fokus på att förvärva, utveckla och förvalta bostäder och lokaler. Genom våra värderingar Care, Dare och Share, skapar vi värden för våra ägare och omtänksamma boenden för våra hyresgäster. Heimstaden har ca 100 900 lägenheter och ett fastighetsvärde om ca 139 mdkr. Heimstadens preferensaktie är noterad på Nasdaq First North. Huvudkontoret är placerat i Malmö. För mer information se www.heimstaden.com

Vill du arbeta med controlling på ett ledande fastighetsbolag och skapa din egen Heimresa med trivsel och utveckling i fokus? Är du en person som trivs i en dynamisk och snabbrörlig organisation?

Heimstaden söker nu en Verksamhetsontroller för den svenska verksamheten med placering på huvudkontoret i Malmö. Tjänsten kommer att rapportera direkt till ekonomichefen för Sverige och du blir en del av den svenska ekonomifunktionen på 14 personer. Heimstaden är ett färgstarkt företag. Orange står för det hälsosamma, pålitliga och optimistiska i många kulturer, men signalerar även flexibilitet, lyhördhet och kreativitet. Dessa egenskaper och värden beskriver också Heimstadens sätt att vara. En orange inställning är helt enkelt en del av Heimstadens företagskultur!

Arbetsbeskrivning
Heimstaden söker en Verksamhetsontroller för den svenska verksamheten som vill arbeta med analys och uppföljning i en både utmanande och utvecklande roll. Du kommer tillsammans med övriga controllers på ekonomiavdelningen att ha en viktig roll i arbetet med detaljerad verksamhetsuppföljning i företaget. Heimstaden är ett expanderande bolag vilket ställer krav på effektivitet i arbetet och en förmåga och vilja att arbeta med analyser av stora datamängder.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Månadsvisa kostnadsavstämningar och jämförelse mot budget
  • Uppföljning och lönsamhetsanalyser
  • Rapportering och bokslutsarbete
  • Budget och prognosarbete
  • Uppföljning av KPI:er
  • Ad hoc analyser
Lämplig bakgrund

Vi tror att du är en civilekonom som är i början av sin karriär med ca 2-3 års relevant erfarenhet av arbete med controlling eller redovisning. Du har erfarenhet av analys och rapportering samt är van att hantera och effektivt analysera stora datamängder. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning och du har också mycket goda kunskaper i Excel och är van att bygga rapportmodeller och analyser.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är strukturerad och har en hög analytisk förmåga och kan se både detaljer och helheten. Vidare är du leveransfokuserad och uthållig i ditt arbete med detaljerade analyser. Som person är du positiv, prestigelös och nyfiken samt har en stark vilja till personlig utveckling.

Ansökan
I denna rekrytering har Heimstaden valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Verksamhetscontroller
Mer info
Kontaktperson Magnus Mellborg
Telefon 0766 47 16 18
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.