Team Manager Payroll

Team Manager PayrollVi söker dig som är en hängiven ledare och som drivs av att se människor och resultat växa fram.

Accountor söker nu en Team Manager med erfarenhet av personalledning i förändring. Du kommer att bli Team Manager för löneteamet som tillsammans med dig vill leverera med högsta kvalitet till kunderna. För att lyckas i rollen måste du ha en förståelse för komplexiteten i löneprocesser och kunna stötta teamet i deras kundkontakter. Du måste vara självgående, strukturerad och målfokuserad. Du ser positivt på samarbete och kommer att bidra till gruppens utveckling, samt att ta egna initiativ för att lösa problem genom kontakter med båda interna och externa motparter. Du är en stark lagspelare, som är prestigelös och med förmågan att hantera förändring och problemlösning i ditt arbete.
Rollen som Team Manager innebär ett ansvar för kontoret och den dagliga verksamheten, personalansvaret för teamet och leverans till kund av tjänsten lön. Löneverksamheten genomgår förändringar och du kommer att vara en viktig del i det arbetet. En spännande och utvecklande möjlighet för dig som vill jobba både med det coachande ledarskapet och att arbeta med den operativa affärsutvecklingen.

Ansvarsonmråden
I stora drag handlar det om att ansvara för personal, kund, budget och resultat, och processerna samt kvalitet i leverans av lönetjänsten. Rollen är mycket viktig i organisationen och du rapporterar direkt till Business Area manager Syd (BAM) som är placerad i Göteborg. Det är en självständig roll som innebär stora kontaktytor både inom och utanför organisationen.

Främsta arbetsuppgifter
  • Personalansvar
  • Övergripande produktionsansvar
  • Kundansvar
  • Budget och uppföljning
Till din hjälp har du ett nära samarbete med BAM och förtroende att jobba under eget ansvar. Malmökontoret befinner sig i en spännande utvecklingsfas som kommer att vara utmanande och spännande. Trots företagets storlek präglas Accountor av en familjär stämning med behagligt arbetsklimat och trevliga atmosfär.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är entusiasmerade och sprider härlig energi till kontoret i Malmö och för att trivas i rollen som Tema Manager så har du några års erfarenhet av personalansvar, gärna i organisation som genomgått förändring. Vi tror att du som ledare är modig och kommunicerar på ett rakt och ärligt sätt. Du har en naturlig förmåga att leda medarbetare och är trygg och stark i dig själv. Du är ärlig, prestigelös och affärsmässig. Kvalifikationer:
  • Dokumenterad erfarenhet av personalledning, gärna från konsultbranschen
  • Goda kunskaper i Office-paketet och vana att använda engelska
  • Starkt meriterande med erfarenhet från självständigt lönearbete men ej ett krav. En förståelse för det komplexa lönearbetet krävs dock
  • Akademisk utbildning eller motsvarande
Om företaget
Accountor ingår i en internationell koncern med fokus på redovisning, lön och HR och möjligheterna till utveckling är stor. Varumärket har en stor potential och bolaget en bra tillväxtplan. Accountor erbjuder en gedigen och stabil plattform med tydliga processer för att ge medarbetare de bästa förutsättningarna för att göra ett kvalitativt arbete. Hos Accountor jobbar kompetenta och professionella medarbetare som tillsammans vill skapa det bästa för kunderna. Därutöver används People first då företaget tror att en positiv utveckling och en fortsatt tillväxt startar med nöjda medarbetare, alltså dig!

Accountor erbjuder friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Accountor med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är 25/4 . Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Maria Hötzel på 076-6471622 . Vi tillämpar ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 maj 2019 (36 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.