Senior redovisningsekonom med klientansvar

Senior redovisningsekonom med klientansvar

Intertrust is a global quality leader in the trust and corporate services sector, providing a broad range of high-end legal and financial administrative services to corporations, funds, financial institutions and private individuals from every corner of the world. Today, we have over 3,500 specialists working in 30 countries. The Nordics operates with offices in Copenhagen, Helsinki, Malmö, Stockholm and Oslo with 115 employees. You are welcome to read more about Intertrust at our webpage, www.intertrustgroup.com

Lockas du av att verka som en senior partner i redovisningsfrågor och arbeta brett i en internationell miljö? Vill du vara en del av ett framgångsrikt team som arbetar nära varandra? Då är rollen som senior redovisningsekonom (Senior Financial Account Manager) hos Intertrust något för dig.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
I rollen som Senior Financial Account Manager ansvarar du för din egen klientportfölj på internationell nivå, där du arbetar med många parallella processer inom varierande branscher och geografisk placering. Du fungerar som dina klienters lokala expert i frågor som rör redovisning och finansiell rapportering och du fungerar även som en viktig supportfunktion för dina kollegor i det dagliga arbetet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Redovisning, månadsrapportering, bokslut och årsredovisningar för klienters räkning
  • Löpande kommunikation med klienter, externa parter samt kollegor
  • Samarbete med revisorer och koordinering av revision
  • Bistå kollegor, såväl jurister, ekonomer som löne-/HR-specialister, i redovisningsfrågor
Lämplig bakgrund
Vi tror att du har en akademisk examen med inriktning på företagsekonomi och en bred och djup kunskap inom redovisning, med minst 5 års erfarenhet från en liknande roll. Ditt intresse för redovisning är stort och du tycker om att dela din kunskap med andra. Du har god systemvana och dina kunskaper inom Excel ses som mycket goda. Engelska och svenska talar och skriver du obehindrat. Erfarenhet av att ha arbetat under konsultliknande förhållanden är meriterande.

Du är en i grunden positiv, energisk och kommunikativ person med mycket god samarbetsförmåga och en hög servicemedvetenhet i såväl externa som interna relationer. Du är noggrann och strukturerad och tummar inte på kvalitet och leverans även om deadlinen är kort. Ditt förhållningssätt är coachande och du ser andras samt gruppens framgång som lika viktig som din egen. Du ses även som en självgående, drivande och proaktiv person som har passion för ditt arbete. Slutligen har du en naturlig prestigelöshet och du hugger tag där det behövs när det behövs.

Intertrust erbjuder
En dynamisk organisation med ett högt arbetstempo, en stark teamkänsla och ett kontor med många sociala aktiviteter. Lokal och global akademi för personlig och professionell vidareutveckling samt möjlighet till internationella utbyten.

Information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Intertrust med SJR. För mer information kring tjänsten och processen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-66 55 102. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.