Redovisningskonsult till Sandin Ekonomikonsult i Malmö

Redovisningskonsult till Sandin Ekonomikonsult i Malmö

Sandin Ekonomikonsult har i över 30 år erbjudit kvalificerade tjänster inom redovisningsområdet. Vi har under åren byggt upp en egen kunskapsbank och ett stort nätverk som hjälper oss att lösa våra kunders utmaningar på ett kreativt och innovativt sätt, alltid med kundnyttan i fokus.

Kunderna är allt från ägarledda fåmansbolag, föreningar och stiftelser till lite större aktiebolag, spridda i de mest skiftande branscher. Vi samarbetar med experter när det exempelvis gäller skattefrågor och affärsjuridik. Därför kan vi erbjuda heltäckande tjänster till våra kunder, oavsett om de befinner sig i företagsbildningsfasen, behöver hjälp med ekonomistyrning eller skattefrågor eller håller på att avveckla sin verksamhet.

Sandin Ekonomikonsult fortsätter att växa och söker nu ytterligare en redovisningskonsult till kontoret i Malmö.

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningskonsult kommer du att arbeta i en bred roll med allt från löpande bokföring till att upprätta månads- och årsbokslut. Du kommer att arbeta med redovisning i kundernas olika bolag som innefattar bygg-, entreprenad-, konsult-, industri- och fastighetsbolag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring
  • Fakturering och betalningar
  • Kontoavstämningar, analyser
  • Månadsbokslut och rapportering
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Årsbokslut och årsredovisning
Din bakgrund
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från en ekonomiavdelning och goda kunskaper inom redovisning, det är en fördel om du tidigare har arbetat som redovisningskonsult. Du har erfarenhet av att arbeta med löpande bokföring, göra självständiga bokslut samt moms- och skattedeklarationer. Det är positivt om du också har erfarenhet av koncernredovisning. Har du erfarenhet av Fortnox eller Visma är det meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt är van att arbeta i Excel.

Vem är du?
Vi söker dig som organiserar och prioriterar arbetet effektivt, sätter tidplaner och håller deadlines. Du är kommunikativ och har lätt att ta kontakt med såväl interna som externa intressenter samt har en god samarbetsförmåga. Som person är du prestigelös, strukturerad, självgående och har kundnyttan i fokus.

Ansökan
I denna rekrytering har Sandin Ekonomikonsult valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618 eller Charlotta Jerleke på 0766-471623. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy

Titel: Redovisningskonsult
Mer info
Kontaktperson Magnus Mellborg
Telefon 0766 47 16 18
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Konsult
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 sept 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.