Redovisningsekonomer till SJR

Redovisningsekonomer till SJR

Följ med på SJR:s framgångsvåg! Just nu rekryterar vi kvalificerade redovisningsekonomer med erfarenhet av konsolidering till vår konsultverksamhet i Region Syd. Vi söker dig som har stor erfarenhet och som vill ta ett helhetsansvar för redovisningen ute hos våra kunder.


Arbetsuppgifter


Som konsult hos SJR erbjuds du varierande arbetsuppgifter och en möjlighet att få arbeta i olika typer av uppdrag. Din vardag är ute hos våra kunder med arbetsuppgifter inom kvalificerad redovisning och att stötta dem i allt från olika projekt till det dagliga löpande arbetet. Du får i rollen som konsult utmanas i att arbeta i olika typer av bolag i olika branscher vilket skapar utveckling och erfarenhet i din roll som redovisningsekonom.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • Månads-, kvartals-, och årsbokslut
  • Rapportering
  • Årsredovisning och deklarationer

Vem är du?


Vi tror att du har minst fem års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete med liknande arbetsuppgifter som ovan. Du har mycket goda kunskaper inom rapportering, bokslut och revision och du har tidigare arbetat i internationella miljöer. Du har mycket goda kunskaper i Excel och kan med enkelhet sätta dig in i nya system. Engelska och svenska talar och skriver du obehindrat.

Som person är du positiv, prestigelös och analytisk och du har ett starkt driv av att utvecklas. Du tar stort ansvar för ditt arbete och har ett strukturerat och noggrant tillvägagångssätt. Med din erfarenhet och expertis inom redovisning förmedlar du en trygghet utåt och du har en förmåga att snabbt få en helhetsbild över vad som behöver göras. Du är flexibel och kan utan problem sätta dig in i nya system och arbetsprocesser. Du är kommunikativ och har en förmåga att skapa relationer som bidrar till bra samarbete på din arbetsplats. Avslutningsvis är du en problemlösare som ständigt ser möjligheter till utveckling och förbättring!

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Carin Forsén på 0704-715912. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-10-25.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonom
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.