Redovisningsekonom till uppdrag på 1,5 år

Redovisningsekonom till uppdrag på 1,5 år

Är du en fena på redovisning och vill ansvara för verksamhetens svenska bolag? Är du redo för ett långt konsultuppdrag på en trevlig ekonomiavdelning? Om svaret är Ja, varmt välkommen att höra av dig till oss på SJR.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta på företagets svenska kontor i Malmö, Fosie. Ekonomiavdelningen består av fyra personer och ditt ansvar blir att sköta den löpande redovisningen för det svenska bolaget. Du är bekväm i att leverera månadsbokslut, momsredovisning, månatliga avstämningar och rapportering. Tjänsten ställer krav på att du är trygg i din redovisning och att du är van vid ett arbetssätt där du arbetar självständigt med stort eget ansvar.

Din bakgrund
  • Minst 5 års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom med självständiga bokslut
  • Civilekonom / YH-utbildning
  • Mycket god kunskap inom Excel
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
  • Kunskap i affärssystemet AX är meriterande
För att passa i detta konsultuppdrag är du en person som är trygg och kompetent i din redovisning. Du har erfarenhet av att arbeta i medelstora till stora företag med eget ansvar för ett eller flera bolag. Vidare är du givetvis en kommunikativ person som alltid levererar med kvalité och servicekänsla.

Övrig information

Uppdragstyp:
Konsultuppdrag heltid ca 1,5 år med start i December


Ort:

Malmö
Start:

December


Lön:

Enligt överenskommelse

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Carin Forsèn på 0704-715912. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-11-21.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel:
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.